Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Provokatér Mareš: Zosmiešňuje Adelu a ani ju poriadne nepustí k slovu!

Leoš Mareš a Adela Banášová. Zobraziť galériu (5)
Leoš Mareš a Adela Banášová.

BRATISLAVA – Česi vraj nechápu, prečo je Adela Banášová (28) označovaná za našu najlepšiu moderátorku. Dôvod je však zrejme ten, že Leoš Mareš (33) často skáče plavovláske do reči a hovorí repliky aj za ňu. A ešte k tomu si z nej aj robí srandu!

Zatieňuje ju! Leoš Mareš je poriadne akčný moderátor. Počas jedného z kastingov ho dokonca Adela Banášová musela upozorniť, že hovorí aj jej repliku. To, že jej neustále skáče do reči, si už všimol asi každý.

Naposledy Hviezdna pechota ukázala, že si Leoš robí z Adelinho moderovania dokonca aj srandu. „Chcel by som spomenúť, že moja kolegyňa vyhrala cenu OTO. No už je to dlho, čo vyhrala a ako vidíte, už ju nikdy nevyhrá,“ rýpal do Adely.

Po Marešovom dlhom preslove mala blondínka naozaj malý problém spomenúť si, čo nasleduje. A ani to nenechal akčný moderátor bez komentára. „Adele aj napriek tomu, že štyrikrát vyhrala cenu OTO a je najpopulárnejšou moderátorkou na Slovensku, už neslúži pamäť,“ uťahoval si z nej.

Čo sa za tým môže skrývať?! Rozumy starých mám vravia, že keď je chlapec zlý na dievča, je to vlastne láska, len ju nevie inak prejaviť. Psychológovia zas majú teóriu podľa ktorej, ak muž útočí na úspechy ženy, tak jej ich jednoducho závidí. Žeby sa Leoš bál, aby sa Adela nestala aj v Čechách rovnako populárna a nevyfúkla mu dobre platené kšefty?!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu