Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Mareš: Banášovú nechal v štichu!

Leoš Mareš a Adela Banášová Zobraziť galériu (10)
Leoš Mareš a Adela Banášová

BRATISLAVA – Bol po opici! Moderátor Česko Slovenskej SuperStar Leoš Mareš (33) vítal príchod svojho potomka na svet tak, ako sa patrí. A to, že išlo o mimoriadne bujarú oslavu, dokazuje aj fakt, že mal problém dostaviť sa na včerajší bratislavský kasting speváckej šou. Spôsobil tak menšie problémy svojej moderátorskej dvojičke Adele Banášovej (28).

Špička českej televíznej scény Leoš Mareš je čerstvým dvojnásobným otcom. Jeho manželka Monika Poslušná mu v utorok krátko pred pol siedmou večer porodila malého Matěja. Vychytený moderátor túto radostnú správu išiel následne zapiť.

„Noc bola tvrdá,“ priznal topkám Mareš. „Hovorí sa, že čím viac dieťa zapijete, tým bude zdravšie. Tak som sa ho snažil zapiť aspoň do osemnástky,“ naznačil mieru požitia alkoholu. „Pili sme celú noc sudové víno,“ prezradil nám ďalej Leoš.

Ten včera ráno kvôli tomu dokonca meškal na nakrúcanie. A situáciu vonku pred Inchebou, kde sa kasting konal, musela pred prítomnými zachraňovať Adela.

Mareš navyše radostnú udalosť v rodine takmer prepásol. Do nemocnice prišiel na poslednú chvíľu. Všetko si však stihol zdokumentovať - pôrod si nahral na mobil. A so zábermi sa už dokonca moderátor podelil aj s Adelou Banášovou. „Bol to príjemný priebeh s dobrým koncom,“ zhodnotila prominentná plavovláska po tom, čo zhliadla video.

Moderátorské esá si evidentne sadli tiež po ľudskej stránke. Veď počas nášho rozhovoru padol nápad, že by Matějovou krstnou mamou mohla byť práve Adela. „Môžem ti krst moderovať, keby si chcel,“ uvažovala Banášová.

Za novým chlapom v rodine si to Leoš namieril aj včera. Išiel totiž za ním z Bratislavy hneď, ako skončilo nakrúcanie. Večer sa však musel vrátiť späť. Dnes totiž pokračuje hľadanie federálnej speváckej hviezdy v našom hlavnom meste druhým kastingovým dňom.

Fotografie z kastingu si môžete pozrieť v našej GALÉRII!

Sledujte TOPKY TV: Mareš nielen o včerajšom opijáši!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu