Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Miss Universe: Sľubovala skvelú šou, zmohla sa na totálne fiasko!

Heidi Montag Zobraziť galériu (8)
Heidi Montag

BAHAMY - Zlyhala na plnej čiare! Americká hviezdička Heidi Montag (22) dostala príležitosť, akej sa nemusia dočkať ani spevácke hviezdy zvučných mien - vystúpiť pred miliónmi divákov z celého sveta. Jej očakávané číslo sa však dočkalo obrovského výsmechu!

Heidi je televízna hviezda, ktorá sa do širšieho povedomia verejnosti dostala vďaka reality šou s názvom The Hills. Americký zábavný priemysel sa ihneď po skončení tejto súťaže všemožne snažil využiť jej publicitu a urobiť z nej popovú divu. Investície hriešnych súm do silikónov, kolagénových pier, plastiky nosa a patričnej medializácie však s najväčšou pravdepodobnosťou vyšli skutočne navnivoč. Dôkazom je jej absolútne trápny pokus zaujať na najprestížnejšej súťaži krásy Miss Universe.

Pohľadná blondínka ešte pred svetovým debutom pre istotu vystavila svoje krivky v najznámejšom pánskom magazíne Playboy. Vtedy sa však dušovala, že jej ambície nemajú hraníc a z jej talentu ľuďom pri obrazovkách padnú sánky: "Myslím, že ľudia nevedia, čo majú očakávať. Ako by mohli? Je to moje prvé živé vystúpenie pred miliardou očí. Takže sa veľmi teším na to, kedy ukážem, s čím vlastne prichádzam."

Priliehavé nohavice telovej farby s množstvom lesklých kamienkov a odpovedajúcou podprsenkou síce pritiahlo množstvo pohľadov, no konečný efekt bol viac ako katastrofálny. Heidin živý spev totiž nakoniec vyústil do lacného playbacku, v ktorom sa navyše hýbala ako tanečný antitalent bez náznaku rytmu. Heidi by to však rozhodne vzdávať nemala - ešte pár mesiacov tréningu a bude z nej rovnaká "umelkyňa" ako legendárna Britney Spears.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu