Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Tehotná brazílska sexica: Pozrite, ako sa hanbí za rastúce bruško!

Gisele Bündchen Zobraziť galériu (10)
Gisele Bündchen

BOSTON - Hoci by mala svojho prvého potomka priviesť na svet až začiatkom budúceho roka, inokedy dokonalé ploché bruško sa jej už pekne zaguľaťuje. Gisele Bündchen (29) sa však so svojimi materskými inštinktmi vyrovnáva akosi pomaly - svoju budúcu ratolesť doslova schováva!

Krásna modelka sa vo štvrtok vybrala so svojou kamarátkou a štvornohým miláčikom na malú prechádzku bostonskými ulicami. Medzi ľudí vyrazila v pohodlnom a nenápadnom outfite - oblečené mala hnedé ľanové nohavice a jednoduché biele tričko, spod ktorého sa jej dvíhali o poznanie objemnejšie prsia. Bez mejkapu a so šiltovkou hlboko zasadenou do čela však dokonale splynula s davom a od ostatných dám v meste bola takmer nerozoznateľná.

Pomerne dobre rozoznateľné však bolo Giseline tehotenské bruško, ktoré si na prekvapenie mnohých úzkostlivo zakrývala. Aj napriek slnečnému počasiu mala totiž cez ruku prehodenú čiernu mikinu z organickej bavlny a po celý čas si ju niesla pred sebou. V médiách sa síce vyjadrila, že z nového prírastku je nadšená, no pravdepodobne si materstvo vychutnáva po svojom. Jej kolegyňa Heidi Klum, naopak, vyzerá, že by mohla rodiť už každú chvíľu, no svoju veľkú pýchu nemá problém vystaviť v bikinách na pláži.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu