Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Šťavnatá Katy Perry: Prsia obložené jahodami - na zahryznutie!

Katy Perry Zobraziť galériu (13)
Katy Perry (Zdroj: isifa)

CHELMSFORD - Má jahodovú úchylku? Americká speváčka Katy Perry (24) si letný ovocný hit nosí so sebou pomerne často - červené jahody si k nej našli cestu od prsteňov cez prívesky až po potlač na šatách. Naposledy si však nimi ozdobila už aj svoje kypré prednosti!

Hudobná hviezda strávila uplynulý víkend na britskej pôde, kde už tradične energickým vystúpením rozvášnila davy fanúšikov hneď dva dni po sebe. Svojou návštevou poctila Virgin Mobile V Festival, na ktorom predviedla sexi krivky v odvážnych kostýmoch a odspievala najznámejšie hity. Najväčší úspech však aj tentoraz zožali jej objemné prsia vymodlené už v detstve.

V sobotu sa Katy predstavila v sladkom bielo-červenom prevedení, ktoré sa nieslo v znamení šťavnatého ovocia. K lesklým nohavičkám s vyvýšeným pásom si totiž populárna speváčka obliekla krátky biely živôtik s veľkými jahodami priamo na dobre vyvinutom hrudníku. Obrázok jahody však na jeden z nástrojov vyfasoval aj bubeník a prišla dokonca aj čerešnička - nie na torte, ale na bielom mikrofóne hlavnej hviezdy.

Na nedeľu Katy zvolila o niečo decentnejší kostým, no stále pôsobila svojsky príťažlivo. Prsia tentoraz "schovala" do podprsenky vykladanej farebnými kamienkami a mala čo robiť, aby si ich pri divokom tanci ustrážila.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu