Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Konkurz do Mojsejovcov III: Ani striptíz nezabral!

Konkurz do markizáckej reality show Mojsejovci v hoteli Kultúra. Zobraziť galériu (9)
Konkurz do markizáckej reality show Mojsejovci v hoteli Kultúra.

RUŽOMBEROK - Vidina dvoch miliónov prilákala včera do ružomberského hotela Kultúra 309 Slovákov, ktorí prišli na konkurz do markizáckej reality show Mojsejovci.

Každý z nich chcel košických boháčov presvedčiť, že oni sú tí praví, komu by mali venovať balík peňazí. Najväčšiu chuť na bezprácny zárobok mal 22-ročný Žilinčan, ktorý predviedol aj striptíz!

"Mojsejovci sa ma opýtali, či by som sa pre peniaze aj vyzliekol. Povedal som, že áno," priznal Jozef Demjanovič zo Žiliny. Dôveryhodnosť svojich slov potvrdil pred ostatnými účastníkmi konkurzu malým striptízom a vyzliekol sa do pása.

Ďalší adept z Liptovského Mikuláša Jano sa zviditeľnil tým, že prehltol dvojkorunáčku. Dokonca nepohrdol ani štupľom z piva a minerálky. Kasting ukončili Mojsejovci vo veľkom štýle, keď pred účastníkov konkurzu vyšli na balkón ústiaci do interiéru hotela.

Braňo si búšil do pŕs, mával na dav zhromaždený pod ním a prihováral sa mu cez megafón: "Tento kasting bol najlepší, výber bude veľmi ťažký." Manželia ešte ponúkli 30-sekundový limit tým, ktorí sa chceli do súťaže prihlásiť. Šancu využilo 26 Slovákov. Celkovo včera postúpilo z ružomberského konkurzu do ďalšieho kola 15 ľudí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu