Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Michal Hudák: Vďaka dievčatám som skutočne zdrsnel!

Michal Hudák Zobraziť galériu (16)
Michal Hudák

Moderátor Michal Hudák, ktorý sa zviditeľnil najmä v súťaži Dievča za milión, odpovedal na vaše otázky.

Rozhovor

10:14:30 - otázka od: Diana Zelenáková Zaujímalo by ma, že ktoré dievča Vám najmenej padlo do oka a prečo? Nebolo by krajšie odpovedať na otázku "ktoré mi najviac padlo do oka?"?

10:20:58 - otázka od: kissfan Prajem pekny den.Som rad ze sa v nasich mediach objavil konecne moderator, ktori vie ako sa moderuje.Mrzi ma len jedno,ze ste sa museli tvarit v sutazi Dievca za milion, ze neviete kto to vyhra.Moja priatelka mi to povedala este ked len bol vyber dievcat ze to vyhra Olasova.Ja som nevedel kto to je, ale ona mi povedale ze je to herecka co sa so vsetkymi pozna.Ta relacia bol to dobry tah TV JOJ ako si zvisit sledovanost.Vam prajem vela zivotnych a profesionalnych uspechov a vela zdravia pre Vas a Vasu rodinku. Na nič som sa nemusel tváriť. Ak mi aspoň trochu veríte, tak mi verte, že som skutočne dopredu nevedel kto to vyhrá. Prečo by potom moja manželka posielala sms Miške Suríniovej. Ale nemohla by mi vaša priateľka ešte niečo vyveštiť?

10:22:52 - otázka od: ivana ktoré z dievcat bolo vasim favoritom???? Správne som si tipol superfinálovú dvojicu už niekoľko týždňov pred veľkým finále.

10:25:25 - otázka od: Tereza Dobry den, stal sa z Vas naozaj sexi muz, ale toto asi pocuvate dost casto... :-) Ste este stale v kontakte s Vasimi " zverenkynami " ? Som s nimi v kontakte. Najviac sme sa zblížili s finálovou päticou. S mnohými dievčatami sa stretávame aj pracovne, keďže je práve sezóna plesov a firemných novoročných večierkov. Sľúbili sme si, že v lete zorganizujeme stretnutie a vrátime sa na "miesto činu" do Senca.

10:32:11 - otázka od: Milos Co vlastne teraz po skonceni sutaze robite? Pravdupovediac, práce som mal dosť aj pred súťažou, teraz jej však je niekoľkonásobne viac. Navyše som sa vrátil k mojim aktivitám, ktoré som odsunul na vedľajšiu koľaj, napr. dabing, rádio etc...

10:33:57 - otázka od: rado stretavate sa s niektorymi dievcatami aj po skonceni sutaze? skamaratili ste sa? Stretávame, skamarátili. Navyše všetkých 10 finalistiek mi sľúbilo, že ma pozve na svadbu. No nazdar...

10:38:04 - otázka od: JimmyConway ahoj Miško prosím ťa úprimne mi povedz s ktorou súťažiacou bolo na nevydržanie,ktorá bola neznesitelná a pod.Myslíš si že súťaž bola zmanipulovaná a prebiehala podla úplnych pravidiel regulérne.ODPÍŠ MI PROSIM a držim ti velmi palce v ďalšej tvojej tvorbe ahoj V zásade ich mám všetky rád a so žiadnou som nemal výraznejší problém. A čo sa týka manipulácie súťaže, len pre tvoju informáciu, do vzájomnej kontroly regulérnosti pravidiel bolo zapojených niekoľko zainteresovaných subjektov. Takže súťaž bola kóšer.

10:39:03 - otázka od: miro odpovedas na otazky sam, alebo vyuzivas moznost, ze ty diktujes a niekto to za teba pise??? Pozdravuje ťa Jenny:) Píše 18x rýchlejšie ako ja, čo tiež nie je žiadna sláva!!!

10:40:12 - otázka od: anka Ako si si zvykol na zivot bez reality sou? To už skončilo??? A ty???

10:42:28 - otázka od: zuli Ako ste spokojný s víťazkou Doevča za milión Karin Olasovou? Mali ste inú favoritku alebo nie? Niekedy keď s ňou kvôli práci potrebujem hovoriť, nedvíha mi telefón. Takže s ňou nie som úplne spokojný:)))

10:44:27 - otázka od: Milka Som rada, ze vychodniari sa zviditelnuju aj takymto sposobom a pacia sa narodu. Prajem Vam mnoho elanu do dalsej, iste velmi narocnej, dusevne namahavej prace, aby ste vychodu nikdy hanbu nenarobili. Ďakujem za priazeň. Ďakujem za priazeň, Milka.

10:49:00 - otázka od: Lila - Ste spokojný s Vaším účesom? - Nežiarli Vaša žena na dievčatá za milión, ktoré Vám boli po boku tak dlho? Dnes ráno s ním spokojný nie som. Moja manželka je vynikajúci človek a mnohé veci berie s nadhľadom. S mnohými dievčatami niekoľkokrát telefonovala, často ich povzbudzovala a víťazke finálového večera nezabudla zagratulovať.

10:50:41 - otázka od: martina ktore dievca bola tvoja favoritka? a ktore dievca ti dalo najavo ze by s tebou nieco chcela mat?dufam ze mi odpovies ahoj si fajn martina. Niekoľko finalistiek mi dalo najavo, že by so mnou chceli mať spoločnú reláciu v televízii.

10:52:19 - otázka od: martina ktore dievca bolo najuprimnejsie a ktore dievca bolo najafektovanejsie? Sledovala si DZM bez obrazu alebo bez zvuku?:)

10:53:25 - otázka od: piezo Zdravim Miso, tak co, kedy budu dalsie megafory??? Dúrfam, že v lete a sľúbenú mám reedíciu 1. a 2., ktoré by sa mali objaviť aj na CD.

10:55:05 - otázka od: Nikol Ahoj ,bude pokracovat relacia Dievca za milion?A to vase stretnutie co ste hovorily v poslednom Piplmetry sa bude vysielat? Stretnutie bude prebiehať za zatvorenými dverami v úzkom rodinnom kruhu. Nie je vylúčené, že sa koncom leta dočkáme DZM 2.

10:56:18 - otázka od: Zuzka Ako si si uzil svoje vytuzene volno po sutazi? Užil, ale mal som si asi vypnúť aj telefón. A ktorá si ty Zuzka? Panczová alebo Dvorská:)

10:56:38 - otázka od: michal Ako sa mate? A ako by ste chceli, Michal?:)))

10:57:37 - otázka od: Klara Ahoj Michal, tak poopravim Ivanu. Ktore dievca Ti teda najviac padlo do oka? Profesne ,alebo ľudsky?

10:59:16 - otázka od: bill Ma vytazka Dievca za milion sancu na rocny 1 milkionovy plat? Víťazka má predsa ročnú miliónovú zmluvu GARANTOVANÚ (brutto).

11:02:02 - otázka od: jay Musim uznat ze ste jedn z tych moderatorov, ktory vie zaujat, kde ste posobili do teraz? Budete aj nadalej nieco moderovat? Drzim palce Ste ozaj kvalifikovana osoba na pravom mieste... Konencen jeden slusny moderator ... Som vidiecky umelec rusínskeho pôvodu a regionálneho typu, momentálne s celoslovenskou pôsobnosťou, a som skutočne rád, že som zaujal aj vás.

11:05:20 - otázka od: miro Ahoj Michal chcem sa spýtať aké bude tvoje dalšie učinkovanie v TV JOJ Ako doteraz, tak aj naďalej načítavam upútavky pre TV JOJ a predvčerom sme si "tľapli" s vedením TV na nový formát. Prvá marcová nedeľa vychádza na šiesteho, buď večer niekde, kde je televízor.

11:09:04 - otázka od: Ajka zo Žiliny Dobrý deň, Michal. Je veľmi milé pozerať na človeka, ktorý má toľko aktivít, miluje svoju rodinu a vyznáva také životné hodnoty, ktoré mu nedovolia ani pri tak veľkej popularite dvihnúť nos dohora. Maximálne z Vás žiari pozitivita.Želám Vám, nech Vám to vydrží do konca života. V kritickom čase som študoval pomerne blízko Černobyľa, takže zo mňa žiari ešte aj niečo iné...možno:)) Ale vážne, veľmi Vám ďakujem.

11:10:02 - otázka od: Milan Servus Mišo, kedy pivo na hrisku na Solivare? Kedz budze cepľejše...

11:12:16 - otázka od: katka Pekný deň miško, včera som sledovala reláciu Pod lampou a poviem Vám že ste na mňa pôsobili strašne zženštilo, pravdepodobne aj Vás v tomto smere ovplivnila účasť v takej čisto ženskej relácii, možno viac ako samotné finaliskty. Mali ste ma vidieť pred súťažou! Vďaka dievčatám som skutočne zdrsnel!:)))

11:13:20 - otázka od: tana Ahoj,nemyslíš že dievča za milión bol jeden veľký podvod? Už hneď na začiatku sa vedelo´,kto bude dievča za milión. Už som na to odpovedal, vráť sa na začiatok diskusie.

11:20:19 - otázka od: Klarika Michal, odkial ta mozem poznat? Totiz, pamatam si ta este spred par rokov... Nehral si v nejakej rozpravke, neucinkoval v nejakej relacii? Si studovany herec? Vcera som ta tiez sledovala v diskusnej relacii, drzim ti palce vo vsetkom, si dobry. Kedysi som chvíľu moderoval pre STV Správny kľúč a 6 rokov program o varení. Účinkoval som aj tv rozprávke Dorotka a Špinavec, kde som hral Špinavca, ktorú mimochodom režíroval Ivan Holub, režisér DZM. Okrem toho sa venujem dabingu, rádiu a pod. Vyštudoval som herectvo v Kyjeve.

11:21:58 - otázka od: Peter Dobry den Michal, ako rodeny Presovcan som velkym fanusikom radia Flash a megaforov. Hlavne vo vasej interpretacii. Pripravujete nejake nove? Spolupracujete este s presovskym divadlom Alexandra Duchnovica? Zelam Vam vela uspechov. S divadlom Alexandra Duchnoviča, kde som odohral 7 sezón a kde mám stále vynikajúcich kamarátov, by som v budúcnosti (čo najskôr) chcel spolupracovať. Niečo sa rysuje, tak mi držte palce. Rád vás uvidím v publiku.

11:24:32 - otázka od: trebor Preco Joj-ka nezverejnila pocet dorucenych sms-iek? To sa musíte opýtať niekoho iného.

11:26:34 - otázka od: Anula ahoj :-) Aj Ty si sa kamaratil s tym Luckinym psikom civavou? hehe prave si vyberam ake steniatko akeho plemena si kupim tak by ma zaujmalo ako sa Ti paci civava? A ako sa vlastne vola? Dakujem a prajem vela pohody :-) Čivava sa volá Beky. Mne najviac chutí "šarpej":))

11:27:19 - otázka od: Peter Nagy Dobry den, Budes Michal dalej uvadzat podobne relacie? Paci sa Ti tam tak velmi medzi tymito kraskami? Peter, veď sme sa o tom nedávno bavili cez telefón. Zavolaj.

11:27:36 - otázka od: Braňo Ahoj Michal. Chcel by som sa ťa spýtať či si pracoval aj v inej TV ako je JOJ? Diky Braňo z Bardejova Áno.

11:29:14 - otázka od: Sima aho Miško. Chcem ta najprv velmi pochvalit za to ako si sa zmenil, ovela k lepsiemu, image, viac si sa pri moderovani uvolnil, ale dost ta to aj vycerpavalo, co bolo vidiet na ociach. Snad si si uz oddychol. DV som sledovala skoro stále a chem sa ta opýtat, ktoré z dievčat, myslím z finálových 10 sa ti naozaj páčilo, tvár a celá jak je?? dik, Sima z Ba Veľa ich bolo skutočne pekných, Katka Suchoňová, Miška Suríniová...

11:31:11 - otázka od: káťa Ides dnes na novoročnú JOJ-party do istého nemenovaného podniku v Bratislave? Budeš tam?

11:31:56 - otázka od: mareli Ahoj, chcela by som sa sýtať, či má dievča šancu stať sa moderátorkou JOJ iba absolvovaním súťaže Dievča za milión, alebo sa budú konať aj nejaké konkurzy, ktoré nebudú tak sledované médiami možno na menej lukratívne miesta. Napríklad asistentka moderátora. Máš na mysli asistentku nejakého konkrétneho moderátora?:))

11:32:56 - otázka od: iveta Ahoj Michal, v zaciatkoch Tvojho moderovania si posobil, "prepac" :))) dost neupravene, povedala by som, ze si mal aj nadvahu, teraz vyzeras uplne inak, novy image. Musel si schudnut? Predpokladam, ze teraz si asi davas zalezat na svojom vyzore, vsak? Si sympaťák, ale to asi vies. Som rád, že si tú zmenu zaregistrovala. Moja drina nevyšla nazmar.:)

11:35:08 - otázka od: Monika Hlavatá Ahoj,chcela by som spýtať, ako a za aký čas sa ti podarilo schudnúť. Chce to nejaké čarovné slovko? Čarovné slovko znie "DRINA A DISCIPLÍNA". Opakoval som si to 7 týždňov.

11:35:55 - otázka od: Iveta Aké ste znamenie? A prajem Vám mnoho úspechov. Rak. A vy? Hodíme sa k sebe? Čo hovoria hviezdy?:)))

11:37:42 - otázka od: eva Pekny den, ak sa tato ista sutaz bude organizovat aj na buduci rok, mozu sa do nej prihlasit dievcata z tohtorocnej finalovej desiatky, resp. 25ky, ktore neuspeli? Aké si mala číslo?

11:38:54 - otázka od: Laco Je lepsia praca v radia alebo v televizii alebo take moderovanie miss domasa Všetko má svoje čaro, ale atmosféra na Miss Domaša je neopakovateľná! Veď vieš...

11:39:38 - otázka od: jozko prečo si nedáte plastikou spraviť to odstávajúce ucho? Pretože to bolí! Ale konečne si to niekto všimol:)

11:46:42 - otázka od: Michal Hudák Verte, že by som chcel odpovedať na všetky otázky, ale už mi volá Hollywood:) M.H. :)))

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu