Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Najkrajšie modelky sveta vystavili svoje božské prsia... A všetky naraz!

Zobraziť galériu (14)

BAHIA - Na pobreží slnečnej Brazílie bolo pred časom poriadne horúco: jedenásť krásnych tvárí zo sveta modelingu tam predvádzalo svoje vzrušujúce krivky v šteklivom fotení. Dobre sa pozerajte, táto stelesnená dokonalosť totiž nie je pre každého!

Fotenie na piesočnatej pláži prebiehalo pod taktovkou fotografa Terryho Richardsona a výsledný záber polonahých modeliek bude slúžiť ako obálka budúcoročného vydania kalendára spoločnosti Pirelli. Exkluzívne obrázky z tejto šťavnatej zákazky má k dispozícii magazín Vanity Fair a musíme uznať, že sa je skutočne na čo pozerať. Na hlavnej fotografii sa len v miniatúrnom spodnom dieli bikín okolo pása objímajú tieto hviezdy: Eniko Mihalik, Rosie Huntington-Whiteley, Catherine M, Abbey Lee, Daisy Lowe, Gracie C, Marloes Horst, Lily Cole, Ana Beatriz Barros, Miranda Kerr a Georgina Stojilkovic v uvedenom poradí v smere zľava doprava.

Pirelli je talianska nadnárodná spoločnosť, ktorá od roku 1964 pravidelne vydáva vlastný kalendár známy pre svoju obmedzenú dostupnosť. Nie je totiž predávaný a je určený len ako podnikový darček pre vyhradený počet dôležitých zákazníkov firmy Pirelli a úzky okruh celebrít. Tento výnimočný kúsok je pravdepodobne jediný svojho druhu na svete - na fotografiách pózujú výlučne dievčatá a o akty v ňom rozhodne nie je núdza.

Vydávanie kalendáru bolo prerušené v roku 1974 z dôvodu zlej finančnej situácie, ktorú si vynútila ropná kríza. O desať rokov neskôr sa však všetko vrátilo do starých koľají a odvtedy nechýba jediné číslo. Ponuka spolupráce na tomto kalendári patrí medzi obrovskú poctu nielen pre vybrané supermodelky a hollywoodske hviezdy, ale aj pre fotografov za objektívom. Z najznámejších tvári mali tú česť napríklad Sienna Miller, Naomi Campbell, Gisele Bündchen, Kate Moss, Cindy Crawford, Laetitia Casta, Milla Jovovich, Doutzen Kroes, Heidi Klum, Sophia Loren, Penélope Cruz, Karolina Kurkova, Adriana Lima, Alessandra Ambrosio a ďalšie celebrity zvučných mien.

Najkrajšie modelky sveta vystavili
Zobraziť galériu (14)

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu