Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Puškárovej podozrivo väčšie prsia: Môže za to plastika?!

Zlatica Puškárová Zobraziť galériu (3)
Zlatica Puškárová

BRATISLAVA – Očný klam alebo silikóny?! Moderátorka Zlatica Puškárová (31) sa za svoje telo evidentne nehanbí. Dokonca to v poslednej dobe aj dáva poriadne najavo. Zvodnými a odvážnymi outfitmi vystavuje svoje plné prsia na obdiv viac, ako kedykoľvek predtým. Začalo sa preto pošuškávať, že jej k nim dopomohol chirurg.

Napriek tomu, že moderátorka Zlatica Puškárová hlási serióznu spravodajskú reláciu, nebojí sa zaexperimentovať s odvážnym a zvodným oblečením. Treba však podotknúť, že to nikdy neprehnala a vždy to bolo vkusné. Dôkazom môže byť aj nedeľňajšia spravodajská relácia Dnes, počas ktorej sa divákom prihovárala v saku so zaujímavým a sexi výstrihom, ktorý podtrhoval jej plný dekolt.

A práve v súvislosti s ním sa topky.sk dopočuli, že si ženské prednosti vraj plavovlasá moderátorka dala chirurgicky upraviť.  „To je naozaj neuveriteľné. Je to hlúposť. Úplný nezmysel. V živote som nepodstúpila žiadnu plastickú operáciu. Žiadne silikóny nemám. Pokojne sa stavím o milión korún. Môžeme ísť k hocijakému doktorovi, nech vám to potvrdí,“ s úsmevom sa nám snažila vyvrátiť informácie, ktoré sme sa dozvedeli z viacerých zdrojov. Treba však podotknúť, že slovenské koruny už ako mena neexistujú. Ktovie, či by teda bola Zlatica taká rázna, aj keby išlo o eurá. :-)

Jedno je však v otázke Puškárovej pŕs isté. Keď sme zalovili vo fotoarchíve, našli sme zábery, na ktorých boli Zlatkine prednosti pred niekoľkými rokmi viditeľne menšie. Či teda má, alebo nemá silikóny, zostáva záhadou. Treba však podotknúť, že moderátorke to teraz naozaj pristane. 

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu