Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Vystavila prsia v bikinách - dostala "prachy" aj slávneho tenistu!

Brooklyn Decker Zobraziť galériu (11)
Brooklyn Decker

NEW YORK - Láska ako zo zlého romantického filmu! Americká modelka Brooklyn Decker (21) prišla k svojmu manželovi naozaj nečakaným spôsobom. Andymu Roddickovi (26) totiž stačil jediný pohľad na obálku magazínu - takúto sexbombu chcel mať okamžite doma!

Bývalá svetová jednotka v tenise nemá v rámci turnajov veľa príležitostí stretávať očarujúce ženy. Preto keď Andy v roku 2006 listoval americkú verziu časopisu Sports Illustrated, ihneď zatúžil po sexi krivkách modelky na obálke. Ostýchavý tenista sa však rozhodne nechcel strápňovať sám - o sprostredkovanie rande so svojou vyvolenou požiadal agenta Kena Meyersona.

Hoci stretnutiu predchádzalo niekoľko vytrvalých telefonátov Brooklyniným ľuďom, nakoniec medzi nimi preskočila poriadna iskra. Dvojica sa do seba bezhlavo zamilovala a svoj vzťah spečatila pred oltárom v apríli tohto roku. Dnes sa už Andy nad obháňaním svojej krásnej polovičky len pousmeje: "Našiel som svoju manželku Brooklyn na stránkach časopisu s plavkami."

Vzrušujúca plavovláska sa narodila v americkom štáte Ohio a svoju kariéru odštartovala ako šestnásťročná žabka. Ako mnoho dievčat pred ňou, oslovená bola počas nakupovania. Myšlienka stať sa modelkou ju okamžite nadchla a kvôli tejto neľahkej práci neváhala zanechať štúdium. Dnes však tento krok zaručene neľutuje - jej dokonalá figúra sa už objavila v magazínoch Glamour, FHM, či Cosmopolitan.


Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na
tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu