Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Vypočítavá Victoria – zmenšila si prsia kvôli foteniu v časopise?

Victoria Beckham Zobraziť galériu (8)
Victoria Beckham

LONDÝN - Svetové celebrity sú schopné podstúpiť pre slávu tie najbizarnejšie kroky. Módna ikona Victoria Beckham sa svojich nafúknutých predností vzdala len pre pár fotiek v renomovanom magazíne.

Bývalá speváčka dievčenskej skupiny sa nedávno uchýlila k celkom radikálnemu riešeniu. Svoj relatívne objemný hrudník si nechala zmenšiť na oveľa prijateľnejšiu veľkosť.

Predpokladalo sa, že vyzretá matka troch detí podstúpila operáciu kvôli nadobudnutiu serióznejšieho vzhľadu cieľavedomej podnikateľky. Ten by jej v rozbiehaní kariéry módnej návrhárky samozrejme prišiel viac ako vhod.

Motiváciou pre približne dvojnásobné zmenšenie prsných implantátov však bolo zrejme čosi úplne iné. Jedná sa o Victoriinu neuhasiteľnú túžbu dostať sa tento rok na titulnú stránku módneho časopisu Vogue.

Manželka slávneho futbalistu sa už mesiace snažila votrieť do priazne vydavateľky Anny Wintour. „Anna povedala, že zváži či ju dá na obálku časopisu, ale povedala jej, aby sa zbavila tých smiešnych implantátov pred tým, ako sa to stane,“ prezradil zdroj pre Daily Mail.

Plastika hrudníka však Victorii úspech v britskom magazíne ešte zďaleka nezaručuje. Časopis totiž odmieta fotenie vychudnutých modeliek, na ktoré vraj už nie je nikto zvedavý. Victoria bude kvôli svojmu snu musieť zrejme pribrať ešte zopár kíl pre zdravší vzhľad.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu