Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Rihanna, čo za fotky ti to unikli? Veď si úplne nahá!

Rihanna ukázala na súkromných záberoch naozaj všetko. Zobraziť galériu (9)
Rihanna ukázala na súkromných záberoch naozaj všetko.

LOS ANGELES - Návrat čokoládovej krásky na výslnie svetovej hudobnej scény okorenil škandál, na aký sa len tak nezabúda. Internetom momentálne koluje séria šťavnatých záberov, na ktorých sa Rihanna (21) okrem iného kochá svojimi dokonalými krivkami... v Evinom rúchu!

Rodáčka z Barbadosu, vlastným menom Robyn Fenty, je v týchto dňoch spájaná so šesticou pikantných obrázkov pochádzajúcich zo súkromného fotoalbumu. Hoci na väčšine z nich sa pred zrkadlom pretŕča sexi cica s tmavou pleťou, speváčkina tvár je ostro viditeľná len na dvoch fotografiách.

Na jednom zo záberov si Rihanna v hotelovej kúpeľni pomocou mobilného telefónu fotí romantický nápis, ktorý jej tam s najväčšou pravdepodobnosťou zanechal teraz už bývalý milenec Chris Brown: "I love you, Robyn. I miss you." (Ľúbim ťa Robyn. Chýbaš mi.) Spevácka hviezda si ľúbostný odkaz zvečnila len v bielej košeli s vykúkajúcimi prsiami a v sexi vykrojených nohavičkách čiernej farby.

Hudobné vydavateľstvo Island Def Jam Records, s ktorým Rihanna spolupracuje, už medzičasom požiadalo dotyčné webové stránky o odstránenie škandalóznych fotografií. Hoci vedenie ich autenticitu doteraz nepotvrdilo (ale ani nepoprelo), žiadosť sa odvolávala na "porušenie práv umelkyne".

K celej záležitosti sa zatiaľ nevyjadrila ani samotná Rihanna. Je totiž možné, že takáto reklama jej vôbec neprekáža - ona sama sa veľmi často prezentuje ako sexuálna dračica, ktorá s odhaľovaním nemá najmenší problém.

Rihanna, čo za fotky
Zobraziť galériu (9)

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu