Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Britney Spears ako chodiaca katastrofa: Opäť je z nej brunetka!

Britney Spears Zobraziť galériu (11)
Britney Spears

LOS ANGELES - Nový partner, nové vlasy! Popová princezná sa v posledných dňoch už po niekoľký raz objavila na verejnosti ruka v ruke so svojím snúbencom. Na tom by nebolo nič čudné, keby jej hlavu "nezdobil" zbrusu nový účes - Britney (27) má opäť tmavú hrivu!

Každá zmena úpravy vlasov u populárnej speváčky bola odjakživa považovaná za akýsi barometer jej vnútorného duševného rozpoloženia - na vrchole slávy mala dlhé, žiarivé blond kadere a na samom dne psychických síl si zo zúfalstva jednoducho oholila hlavu. Niet preto divu, že nad jej najnovším kaderníckym výstrelkom zostalo okamžite visieť množstvo otáznikov a pri pohľade na ňu nejeden paparazzi zdvihol obočie.

Britney sa so svojím čerstvým úlovkom vybrala medzi ľudí najskôr v sobotu, kedy nosila ešte mierne zvlnené blond vlasy po plecia a na ľavom prstenníku jej svietil obrovský diamantový prsteň. Ten nepriamo potvrdzoval šíriace sa klebety o jej zasnúbení s manažérom Jasonom Trawickom, hoci hudobná hviezda s ním milenecký pár netvorí zrovna dlho.

Šokujúci obraz sa fanúšikom naskytol o deň neskôr. Spevácka hviezda si totiž s frajerom vyrazila na nákupy aj v nedeľu a okrem vyšportovanej postavy v kratučkých šortkách vyrážala dych predĺženými vlasmi hnedej farby. Za zmienku rozhodne stojí fakt, že s podobným odtieňom experimentovala aj počas manželstva s Kevinom Federlineom a ani vtedy nešlo o najšťastnejšiu voľbu - dôkazom je kontroverzný videoklip, v ktorom Britney vyzerá ako lacná barová tanečnica. Zdá sa, že aj v jej prípade platí, že niektoré dievčatá sú jednoducho nepoučiteľné.

Britney Spears ako chodiaca
Zobraziť galériu (11)

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu