Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Fotograf zažaloval Britney, prešla mu nohu!

Britney Spears
Britney Spears (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Bývalý fotograf internetového portálu TMZ zažaloval popovú speváčku Britney Spearsovú kvôli dva roky starému incidentu, pri ktorom mu prešla nohu. Uviedla to dnes agentúra AP.

Ricardo Mendoza tvrdí, že Spearsová nedbalo riadila svoje auto a dopustila sa napadnutia a ublíženia na tele, keď mu v októbri 2007 prešla v Beverly Hills nohu. Nahrávku incidentu získalo niekoľko médií, vrátane spoločenského webu TMZ, kde Mendoza v tom čase pracoval. TMZ dokonca vydražila Mendozove ponožky, na ktorých zostali stopy od pneumatiky auta. Výťažok potom venovala na charitu.

K udalosti došlo počas zložitého obdobia v živote speváčky len niekoľko hodín potom, čo prišla o opatrovníctvo svojich dvoch synov. Asi mesiac po incidente bola speváčka obvinená z toho, že prešla nohu ďalšiemu fotografovi, ale žalobca ju vtedy zbavil obvinení s tým, že nehodu zavinil predovšetkým fotograf sám. Spearsová sa k prípadu zatiaľ nevyjadrila.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu