Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Šok: Britney Spears zbalila svojho manažéra... A ide sa opäť vydávať!

Britney Spears Zobraziť galériu (12)
Britney Spears

LOS ANGELES - Do tretice všetko dobré! Na to sa momentálne spolieha Britney Spears (27), ktorá sa už niekoľko týždňov rozplýva šťastím z novej známosti. Popová princezná však nič nenecháva na náhodu - pána "pravého" vraj už o pár mesiacov dotiahne pred oltár!

Populárna speváčka pri hľadaní novej lásky nemusela vôbec chodiť ďaleko. Podarilo sa jej totiž uloviť vlastného manažéra Jason Trawicka, ktorého mala celý čas po svojom boku. Čerstvo zamilovaná dvojica spolu strávila aj luxusnú dovolenku po skončení turné Circus naprieč Amerikou, a práve v romantickom prostredí Bahám sa všetko nečakane zvrtlo - v spoločných plánoch si to namierili rovno do kostola.

Exkluzívnu informáciu o speváčkinom rozhodnutí ísť po tretíkrát pod čepiec priniesol na svojich stránkach magazín Star, ktorého zdroj uviedol: "Jason síce nepokľakol na koleno, ale Britney to bolo jedno. Povedala "áno" a otvorili fľašu šampanského, aby to oslávili." Manažér svoju čerstvú snúbenicu potom údajne dlho objímal a bozkával na líca. Celé hodiny sa rozprávali o budúcnosti a unavení zaspali až nad ránom.

Veľkolepý obrad by sa mal uskutočniť v decembri a jeden z priateľov prezradil, že dojatá Britney sa tohto okamihu už nemôže dočkať: "Keď si Jasona vezme, chce, aby to bolo ako v rozprávke."

Nadšením zatiaľ prekypuje aj celá rodina Spearsových, ktorá si budúceho člena totálne zamilovala: "Britnin otec ho zbožňuje. On je totiž tým najlepším, čo sa jej prihodilo. Veľmi im to spolu pristane. Jason ju robí šťastnou a skvelo si rozumie s jej chlapcami." Ostáva len dúfať, že sa tento príbeh neskončí rovnako ako speváčkine 55-hodinové dobrodružstvo v Las Vegas.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu