Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Britney v Európe: Konečne sexi a bez pneumatík... No stále podpriemerná!

Zobraziť galériu (9)

LONDÝN - Popová princezná Britney Spears (27) sa po mesačnej pauze opäť vrátila na pódiá so svojou cirkusantskou šou. S vylepšenou figúrou a s množstvom efektov na starom kontinente robila, čo mohla... A potom prišiel šok - britské médiá ju rozniesli na kopytách!

Britney svoj veľkolepý európsky návrat so všetkou gráciou "odpálila" počas stredajšej noci vo vypredanej londýnskej O2 aréne, kde davy fanúšikov i zástupcovia médií s napätím očakávali, čo im životom skúšaná speváčka ponúkne. Hudobná hviezda sa do svojho vystúpenia skutočne vložila a s hrdosťou predviedla to najlepšie z vlastného súdka - sexi krivky v dráždivých kostýmoch, skvelé tanečné choreografie či dokonca náročné cirkusantské triky. Ak teda Britney za svoj výkon očakávala iba pozitívne ohlasy, nasledujúce ráno zostala poriadne zaskočená - Britom sa jej úsilie málilo!

Snáď najkritickejšie stanovisko k vystúpeniu zaujal denník The Sun, ktorý blondínku ani zďaleka nešetril. Ak by Britney chcela urobiť zoznam najlepších okamihov koncertu, údajne by mala obrovský problém nájsť aspoň päticu z nich. Jej predvádzanie sa v nohavičkách bolo navyše neinšpiratívne oproti Madonne, ktorá je síce dvakrát staršia, no aj dvojnásobne lepšia tanečníčka. "Dievča, čo sa prechádza, pohadzuje vlasmi a otvára ústa v priemerných popových pesničkách," malo v stredu večer vystihovať americkú speváčku.

Slovami chvály veľmi neplytval ani reportér Mark Savage z televíznej stanice BBC News. Podľa neho totiž speváčka pravdepodobne rozvešala ľuďom klapky na oči a tí zároveň ignorovali svoje uši, ktoré kričali: "Veď ona spieva na playback!" Nadšený takisto nebol ani Britniným tanečným prejavom, a preto vo svojej kritike pokračoval slovami: "Vykračovala si po javisku, zatiaľ čo sa tanečníci okolo nej pustili do ťažkej práce."

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu