Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Hablovičová a playmate Cifrová: Vybrali si toto sexi mäsko!

Cifrovej a Hablovičovej sa zapáčilo toto telo Zobraziť galériu (7)
Cifrovej a Hablovičovej sa zapáčilo toto telo

BRATISLAVA – Pikantné voľby! Prominentné krásky Eva Cifrová (26) a Lucia Hablovičová (31) nedávno spojili sily, aby spoločne vybrali najsympatickejšiu mladú fešandu. A tú teraz čaká kopec práce. Do čoho sa zvodná kočka zaplietla?

Playmate Eva Cifrová a riaditeľka súťaže krásy Lucia Hablovičová cez víkend zasadli do porotcovských kresiel Miss Europe & World Junior Slovakia 2009. Popri nich sa rozhodcovskej funkcie ujal aj saxofonista Felix Slováček, či Petra Lenártová, známa zo šou Dievča za milión, ktorá naposledy chodila s multimilionárom Miroslavom Remetom.

Spomedzi finálovej dvanástky príťažlivých slečien si titul odniesla sedemnásťročná Dominika Dzúriková z Banskej Bystrice.

Vyzerá to však tak, že tej povinnosti ešte len začali. Koncom septembra ju totiž v Prahe čaká veľké finále. A na to, aby v zahraničnej konkurencii obstála čo najlepšie, bude musieť absolvovať dôkladnú prípravu.

Ako je v tomto biznise známe, ľahká cesta to určite nebude. Každopádne, Slovenky sú vo svete vnímané ako najkrajšie ženy. Nechajme sa teda prekvapiť, či sa s týmto tvrdením stotožní aj porota.

Fotografie z finálového večera si môžete pozrieť v našej GALÉRII!



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu