Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Hablovičová: Podozrivé laškovanie s Palonderom! Lucia, a čo Rasťo?

Hablovičová si takto hrkútala s Palonderom. Zobraziť galériu (7)
Hablovičová si takto hrkútala s Palonderom.

BRATISLAVA – Iskrilo to medzi nimi! Topky.sk si všimli, že priateľka Rasťa Žitného (31) Lucia Hablovičová (31) si na žúre po súťaži Miss Slovensko až príliš podozrivo hrkútala s nezadaným spevákom Marcelom Palonderom (44). Dokonca to vyzeralo tak, že si dohadovali spoločný odchod z večierku.

Šepkanie do uška, rumenec na tvári, hanblivé pohľady a scény vyzerajúce ako vzájomné dohadovanie odchodu. Lucia Hablovičová si večierok neužívala iba v spoločnosti Missiek, ale aj Marcela Palondera – speváka, s ktorým sa minulé leto chodila slniť na jazero do Rakúska, či venčiť štvornohých miláčikov.

Keďže má dvojica k sebe podozrivo blízko, chceli sme od Marcela Palondera vedieť, prečo sa tak nápadne často zdržoval počas večera v spoločnosti Hablovičovej. „Lucka je moja kamarátka, veľmi dobrá priateľka. Mali sme si čo povedať. Aj dojmy z večera,“ povedal nám spevák. Na záberoch to však vyzerá tak, že neriešili prácu, ale zábavu. Ako na nich vidno, Palonderove reči dostávajú Hablovičovú do menších rozpakov. Úsmevy na ich tvárach hovoria samé za seba.

Spevák nám tvrdil, že na párty prišiel sám. „Garde mi nerobil nikto,“ dozvedáme sa od expriateľa speváčky Anity Soul, s ktorou sa rozišiel na jeseň minulého roka. Odvtedy netvorí oficiálne pár so žiadnou ženou. „Priateľku nemám,“ znejú jeho slová. Na základe týchto okolností sa teda logicky zvyšuje podozrenie, že by mal s partnerkou Rasťa Žitného viac ako kamarátsky vzťah. To však Palonder razantne popiera. „Sme dobrí priatelia, ktorí spolu občas venčia psíkov. Dokonca je krstnou mamou mojej Aishi. Spoločné prechádzky plánujeme aj v budúcnosti. Je však zbytočné za tým hľadať niečo viac,“ argumentuje Palonder.

V súvislosti so spoločne strávenými chvíľami Lucie a Marcela na párty je zaujímavé aj to, že si odchod zo žúru naplánovali spoločne. Ako vidno na našich záberoch, obidvaja sa zatúlali do menej frekventovaných miest hotela, kde sa večierok konal, Hablovičová vytiahla telefón a spevákovi niečo vysvetľovala. Potom si zavolali taxíky a krátko po sebe zmizli. „Išli sme spať. Boli sme unavení,“ povedal nám k odchodu Palonder.

Priestor na vyjadrenie sme dali aj šéfke súťaže Miss Slovensko. „Marcel je môj kamarát. Na párty som sa mu v rámci mojich možností venovala rovnako ako ďalším mojim priateľom. Žiadny spoločný odchod sme neplánovali. Ani sa nekonal,“ znela jej odpoveď. Keď sme zisťovali, či ešte s Rasťom Žitným tvoria pár, odpovedala diplomaticky: „Svoj súkromný život by som rada žila za zatvorenými dverami.“ Nad jej vzťahom s bývalým moderátorom však už dlhšiu dobu visí jeden veľký otáznik.

Zábery z párty nájdete v našej GALÉRII!



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu