Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Hablovičová: Lucia, už dosť!

Lucia Hablovičová Zobraziť galériu (5)
Lucia Hablovičová (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Má tenký šatník?! Riaditeľka Miss Slovensko Lucia Hablovičová (31) sa na troch akciách objavila v rovnakom bolerku. Sama si však zrejme uvedomila, že to v spoločnosti nevyzerá dobre.

Lucia Hablovičová sa v poslednej dobe objavovala v spoločnosti najmä pri aktivitách súvisiacich so súťažou Miss Slovensko. Sprevádzala dievčatá napríklad na párty v istom bratislavskom klube. Zelené šaty skombinovala s čiernym zavinovacím svetríkom.

Ten istý vyvetrala aj o tri dni na galavečere pri príležitosti voľby kráľovnej krásy. Hoci boli šaty ozdobené zlatou výšivkou, Lucii sa zdalo staré známe čierne bolerko opäť vhodným doplnkom. Počas slávnostnej časti večera ho však odložila a aj fotografom pózovala bez neho.

Podobne to prebiehalo aj na módnej prehliadke Vivienne Westwood. Lucia si obliekla zaujímavé šaty s čiernou výšivkou. K nim opäť zvolila volánikový svetrík, ktorý však po príchode do vestibulu odložila do šatne. Podľa právnickej zásady „trikrát a dosť“ by to mal byť posledný večer obľúbeného bolerka.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu