Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Telo Michaela Jacksona po pitve vrátili rodine

Michael Jackson Zobraziť galériu (11)
Michael Jackson

LOS ANGELES - Telo Michaela Jacksona, ktorý zomrel vo štvrtok v Los Angeles, po pitve vrátili rodine. Informácie o pohrebe zatiaľ nie sú známe.

Pitva nedokázala známky násilia, presná príčina smrti bude známa až po výsledkoch ďalších testov, čo môže byť o štyri až šesť týždňov. Podľa spravodajskej agentúry The Associated Press spevák utrpel srdcový záchvat. Záznam tiesňovej linky 911 odhalil, že jediným svedkom Jacksonovho kolapsu bol jeho osobný lekár Conrad Murray. Snažil sa ho oživiť ešte pred príchodom rýchlej pomoci, ale nepodarilo sa mu to. Hudobníkova rodina vrátane jeho troch detí by podľa správ médií mala byť v sídle na severe Los Angeles.

Tesne pred smrťou Michael Jackson požiadal, aby organizátori jeho londýnskych koncertov zaplatili aj jeho osobného lekára - toho istého, ktorý bol pri jeho smrti. Polícia zaistila Murrrayovo auto s podozrením, že tam môžu byť lieky alebo iné dôkazy. Podľa šéfa miestnej polícia Charlieho Becka však nie je podozrivý z trestného činu a spolupracuje s políciou. "Myslíme si, že nám pomôže s odhaľovaním pravdivých faktov v tomto prípade," vysvetlil.

Organizátori londýnskych koncertov Michaela Jacksona, ktoré sa mali začať 13. júla, budú informovať o vrátení peňazí za lístky na začiatku budúceho týždňa. Za asi 750-tisíc lístkov ľudia zaplatili približne 50 miliónov britských libier (v prepočte asi 58,5 milióna eur).
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu