Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Šokujúce: Jackson sa predávkoval liekmi!

Michael Jackson Zobraziť galériu (17)
Michael Jackson

LOS ANGELES - Smrť Michaela Jacksona (†50) sa dala čakať, povedal v rozhovore pre CNN hovorca rodiny Kráľa popu Brian Oxman. Ako dôvod načrtol možnosť spevákovho predávkovania sa liekmi.

Spevák sa totiž pripravoval na sériu 50 koncertov v londýnskej O2 arene, a preto bral veľmi silné posilňujúce lieky. Podľa Oxmana bolo dávkovanie v Jacksonových rukách. "A kde je dym, tam je aj oheň," uviedol, čím naznačil, že zrejme ich bral viac, ako bolo vhodné.

Správa o smrti neprekvapila ani bývalého hovorcu hviezdy Michaela Levinea. "Michael bol na neuveriteľne náročnej a sebazničujúcej ceste už roky. Jeho talent, ale zároveň aj nesúhlas s pravidlami tohto sveta sú nepopierateľné. Žiadna ľudská bytosť jednoducho nemôže vydržať tento stupeň dlhotrvajúceho stresu," povedal.

Michaelov brat Jermaine, ktorý je oficiálnym hovorcom rodiny, na tlačovej konferencii oznámil, že lekári sa snažili Michaela oživiť takmer hodinu po tom, čo dorazili k nemu domov. Z hlbokého bezvedomia sa ho však dostať nepodarilo. Oživiť speváka sa snažil aj jeho osobný lekár, ktorý bol v danej dobe pri ňom, povedal Jermaine. „Naša rodina žiada novinárov, aby počas tejto veľmi ťažkej situácie rešpektovali naše súkromie," dodal Jermaine.

Neoficiálnou príčinou smrti popovej legendy je zástava srdca, výsledky pitvy by mali byť známe už dnes.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu