Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Sexi Rihanna v sieťovaných "samodržkách": Cica, a kde máš bič?!

Rihanna Zobraziť galériu (10)
Rihanna

NEW YORK - Rihanna (21) sa síce pomalými, ale o to istejšími krokmi vracia na hudobnú scénu a koncertné pódiá. Outfit, do ktorého sa nedávno navliekla, totiž pripomína jej ostrieľané sado-maso, ako vystrihnuté z erotického časopisu. Chýba jej už len povestný bičík a zvrhlá otázka v očiach: Bol si zlý chlapec?!

Sieťované samodržiace pančuchy, riflové šortky, kožená bunda a čierne slnečné okuliare. Takto odvážne vyzbrojená opúšťala populárna speváčka minulú noc svoj newyorkský hotel. Niet najmenších pochýb o tom, že sexepíl a erotické dusno, ktoré okolo seba šírila, sa v tej chvíli dali doslova krájať.

Napriek tomu, že Rihanna sa v pondelok večer po prvýkrát od útoku Chrisa Browna vystavila očiam verejnosti, priznala, že na vystupovanie ešte zďaleka nie je pripravená. Koncert, ktorý mala najbližšie odohrať 28. mája v Dubaji, odriekla a argumentovala tým, že tento termín sa prekrýva s Brownovým súdnym vypočúvaním ohľadne spomínaného napadnutia.

Čokoládová kráska sa na bláznivé šantenie na javisku možno ešte necíti, no jej štýl obliekania nasvedčuje tomu, že hudobná odmlka už nebude trvať dlho. Za zmienku rozhodne stojí séria retiazok, ktoré má Rihanna natiahnuté od ucha k uchu. Takéto módne vychytávky sú totiž nezvratným dôkazom toho, že speváčka opäť prichádza na chuť svojej starej dobrej extravagancii.

Sexi Rihanna v sieťovaných
Zobraziť galériu (10)
Sexi Rihanna v sieťovaných
Zobraziť galériu (10)

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu