Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Rihannin milenec Brown na súde: Popiera, že ju zmlátil!

Chris Brown na súde Zobraziť galériu (9)
Chris Brown na súde (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - R'n'b spevák Chris Brown v pondelok na súde v Los Angeles nepriznal vinu z napadnutia svojej priateľky Rihanny. Devätnásťročný Američan čelí obvineniam z vyhrážania sa a fyzického napadnutia 21-ročnej speváčky pôvodom z Barbadosu, ku ktorému malo dôjsť 8. februára.

Spevákovi hrozí trest až štyri roky a osem mesiacov vo väzení. Súdne pojednávanie preložili na 29. apríla. Podľa Rihanninho právneho zástupcu Donalda Etru si speváčka želá, aby sa prípad uzavrel rýchlo a ona sa mohla vrátiť späť do bežného života. Vyhol sa konkrétnej odpovedi na otázku, či Rihanna chce dosiahnuť dohodu.

Dôvodom napadnutia bola údajne sms v spevákovom mobile od neznámej ženy, ktorú si Rihanna prečítala. Brown jej vraj následne buchol hlavu o okno auta a začal ju opakovane udierať. Internetová stránka magazínu People takmer tri týždne po incidente informovala, že dvojica je opäť spolu a pred verejnosťou sa ukrýva v dome rapera Seana "Diddyho" Combsa na ostrove Star na Floride. Brown sa po napadnutí ospravedlnil a uviedol, že ho to mrzí a je zarmútený tým, čo sa stalo.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu