Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Rolins a Bartošová na nože kvôli SuperStar: Buď ona alebo ja!

Jiří Pomeje, Iveta Bartošová a Dara Rolins Zobraziť galériu (8)
Jiří Pomeje, Iveta Bartošová a Dara Rolins

BRATISLAVA/PRAHA – Spevácka šou Česko Slovenská SuperStar ešte ani zďaleka nezačala a už vznikajú prvé konflikty. Topky.sk sa totiž dopočuli, že pri určovaní porotcovských miest to poriadne vrelo.

Predtým, než sa prevalila informácia o zložení poroty v zostave Ondřej Hejma, Marta Jandová, Dara Rolins a Paľo Habera, vedenie Markízy a Novy zvažovalo, že by mohla spevácke výkony hodnotiť aj Iveta Bartošová. Tento krok by bol celkom logický, keďže sa blondínka osvedčuje v tanečnej šou Let´s Dance a od divákov sú na jej adresu pozitívne reakcie.

Fakt, že táto alternatíva prichádzala do úvahy, nám potvrdil aj Bartošovej manžel Jiří Pomeje. „Porota je síce už vybratá, ale počul som, že sa o tom uvažovalo. Iveta tomu bola naklonená. Išla by do toho. Bola by to pre ňu česť. Otázka peňazí by vôbec nezohrávala rolu. Myslím, že by po skúsenostiach s Let´s Dance mohla porotcovať objektívne,“ povedal pre topky.sk.

Možnosť obsadenia Bartošovej nám nevylúčili ani v Záhorskej Bystrici. „TV Markíza a TV Nova zvažovali pri výbere poroty do spoločného projektu SuperStar viaceré alternatívy,“ povedala nám hovorkyňa Markízy Oľga Dúbravská, pričom sa ku konkrétnym menám nevyjadrila. „To zverejníme už čoskoro,“ dodala.  

Účinkovanie Bartošovej sa však podľa našich informácií vôbec nepáčilo pop dive Dare Rolins, ktorú sme už mohli vidieť v porote Slovensko hľadá SuperStar 3. Vraj si dala podmienku, že buď bude v šou ona alebo Bartošová. „To neviem,“ povedala Iveta, keď sme sa jej na konflikt spýtali. „Mám ju rada. Veľmi. Poznám ju už od jej 11-tich rokov,“ tvrdila česká speváčka.

Paradoxný na týchto jej vyjadreniach je fakt, že pre české médiá priznala, že práve Daru v minulosti upodozrievala, že mala kedysi pletky s jej vtedajším životným partnerom Ladislavom Štaidlom. Dokonca ho vraj videla, ako vychádza z izby, kde spala neplnoletá Darinka.

Dôkazom, že medzi speváčkami naozaj niečo nie je v poriadku, môže byť aj vyjadrenie Bartošovej manžela a manažéra Jiřího Pomeje: „Možno budú znieť moje slová príliš odvážne, ale myslím si, že Iveta je dnes jediná československá hviezda, ktorá existuje.“

Zaujímavé na celej kauze spojenej s nevraživosťou dvoch dám je aj to, že Bartošová si vo vyjadreniach ohľadom porotcovania odporuje so slovami svojho partnera. Tá totiž na rozdiel od neho popiera, že by vôbec niečo také počula. Keby však takáto ponuka prišla, prijala by ju. „Určite áno,“ nechala sa počuť.



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu