Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Bartošová dráždi manžela: Rob so mnou, čo chceš... ale až v lete!

Iveta Bartošová a Jiří Pomeje Zobraziť galériu (8)
Iveta Bartošová a Jiří Pomeje

BRATISLAVA - Drží ho skrátka! Česká speváčka Iveta Bartošová (43) plánuje počať dieťa s manželom Jiřím Pomejem (44) až po skončení tanečnej súťaže Let´s Dance. Počas trvania šou spolu vraj dokonca ani nesexujú.

Ako uviedla v programe iDNES.tv Na skok, ešte sa s manželom Jiřím Pomejem o počatie potomka nepokúšali. "Zatiaľ si dávame pozor, pretože teraz chcem dokončiť Let´s Dance. Potom chceme mať krásne prázdniny, na ktorých si už pozor dávať nebudeme. Pevne verím, že ten dar príde," prezradila s tým, že na súrodenca sa teší aj jej syn Artur.

Iveta Bartošová trávi v súčasnosti veľa času na Slovensku, pretože každú nedeľu účinkuje v tanečnej súťaži Let´s Dance. V tomto čase mala Bartošová pôvodne hrať v novom muzikáli Mona Lisa, ale hlavnú úlohu nakoniec stvárnili v alternáciách speváčky Monika Absolonová, Marta Jandová a Dasha. Bartošová nedávno získala cenu TýTý ako najlepšia česká speváčka.



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu