Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Bartošová: Neplnoletá Rolins spala s jej ex?!

Iveta Bartošová a tínedžerka Dara Rolins Zobraziť galériu (7)
Iveta Bartošová a tínedžerka Dara Rolins

PRAHA/BRATISLAVA – Speváčka Iveta Bartošová (43), ktorá hviezdi v markizáckom Let's Dance, vytiahla pikantnú príhodu z minulosti. Blondínka prezradila, že svojho bývalého partnera Ladislava Štaidla (64) raz prichytila vychádzať z izby, kde spala vtedy ešte neplnoletá Dara Rolins (36)!

Škandálmi opradená Bartošová si pustila ústa na špacír. A zaspomínala si na poriadne chúlostivú situáciu. Ako sa nechala počuť pre český denník Blesk, v minulosti prichytila svojho vtedajšieho partnera Ladislava Štaidla vychádzať z izby, kde v posteli spala v tom čase ešte nepolnoletá Darinka Rolincová.

Všetko sa vraj pritom odohralo v byte v pražskej časti Apolinářská. Záletná povaha hudobníka bola v tom čase verejným tajomstvom. A jeho vzťah s Bartošovou nevyzeral ukážkovo ani zďaleka. Iveta sedela doma a on si vraj užíval hrátky s milenkami. V spojitosti s jeho menom sa spája aj románik so speváčkou Jitkou Zelenkovou. Tá sa na jeho adresu vyjadrila, že bol mužom jej života.

VIDEO: Dara so Štaidlom pracovala aj na hudbe!



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu