Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Odvážna Jessica Biel – Predvádza divoký striptíz s hlavou dole!

Jessica Biel Zobraziť galériu (5)
Jessica Biel

LOS ANGELES - Nový film bol pre Jessicu Biel (25) ozajstnou výzvou. Zabudnite na nepríjemné reči o tom, aká je herečka nudná. Mladá kráska svojím tancom totiž divákov rozhodne nenechá chladných.

Svojej role sa chopila s veľkým elánom. Predviesť totiž poriadnu striptízovú šou nedokáže len tak hocikto. Jessica si svoj tréning vzala poriadne k srdcu a pre dosiahnutie svojho cieľa začala cvičiť aj u seba doma. Presnejšie v garáži.

Tam sa totiž hviezda naučila triky, za ktoré by sa nehanbili ani profesionálky nočných klubov. Svoju úlohu tanečnice v pánskom klube stvárni teda Jessica naozaj dokonale.

O svojich gymnastických začiatkoch hovorí s veľkým rešpektom: „Bolo to oveľa oveľa ťažšie, ako som si kedy dokázala predstaviť.“

Hoci priateľka Justina Timberlaka predvedie slušnú dávku extravagancie, isté partie ostanú na žiadosť herečky naďalej zakryté. Striptíz, ktorý divákom dopriala Demi Moore, teda rozhodne nečakajte. Dráždivé kostýmy v štýle sado-maso a dynamické tance v podaní jej mladšej kolegyne by však mali tento deficit dokonale vynahradiť.

Pohľad na jej najintímnejšie partie teda stále necháva len pre svojho priateľa. Jessicin strach z reakcie rodičov na jej obnažené telo má teda stále vplyv. Aj tak je to ale pozoruhodná cesta, od dievčaťa začínajúceho svoju kariéru vo výchovnom rodinnom seriáli.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu