Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Balúchová zbalila Honzíkovho kamaráta - finančníka Tomáša Altusa!

Barbora Balúchová, Tomáš Altus Zobraziť galériu (8)
Barbora Balúchová, Tomáš Altus

BRATISLAVA – Zaľúbená do podnikateľa! Bývala superstáristka Barbora Balúchová (20) priznala, že si jej srdce získal muž, ktorý je zo šoubiznisu. Jeho identitu úspešne tajila viac ako tri mesiace. Topky.sk však odhalili, že jej najnovším objavom je kamarát Honzíka Novotného (31) - finančník Tomáš Altus (35)!

Mladá speváčka, ktorá sa zviditeľnila vďaka šou Superstar 2 a nedávno založila svoju dievčenskú kapelu, má už dlhšie nového priateľa. Predchádzajúci vzťah s Vlastom Polákom (21) sa skončil krátko po jej účinkovaní v speváckom programe a odvtedy nebol oficiálne po jej boku žiadny iný muž či milenec.

Až nedávno sa Barbora na istej internetovej zoznamke priznala, že je zaľúbená, ale nešťastne! Začalo sa pošuškávať, že jej novou známosťou by mohol byť muzikálový kolega Tomáš Horváth, s ktorým prišla aj na odovzdávanie hudobných cien Slávik 2008. Dokonca spolu boli aj na afterparty. Ako sa však ukázalo, sú len dobrí kamaráti.

V súvislosti s Barborinou novou známosťou z jej úst dookola znelo: „Áno, niekoho mám, ale nepoviem, kto to je.“ Identitu svojho priateľa skrátka nechcela prezradiť. Topky.sk však zistili, že jej tajnou láskou je podnikateľ Tomáš Altus.

Nedávno sme dokonca dvojciu stretli bok po boku. Hoci sa Balúchová veľmi zdráhala, nakoniec potvrdila, že s Tomášom sa niečo rysuje: „Nechcem ešte príliš o tom hovoriť, sme spolu krátko. Potrebujem ešte čas.“ Dôvod, prečo sa speváčka odmietala na túto tému vyjadrovať, je zrejme ten, že má strach z prílišnej medializácie. A rovnako tak aj jej partner.

Ten nie je však verejnosti úplne neznámy. Okrem toho, že je podnikateľ Tomáš Altus dobrým kamarátom známeho „ženícha“ Honzíka Novotného, má už za sebou aj niekoľko mediálne známych vzťahov. Chodil napríklad s moderátorkou Lenkou Šóošovou a dokonca sa povráva, že mal vzťah aj s popovou divou Darou Rolins.

 

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu