Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Záletník Beckham – užil si románik s maďarskou modelkou?!

David Beckham Zobraziť galériu (5)
David Beckham

BUDAPESŤ – Najslávnejšie páriky sveta strácajú svoju pôdu pod nohami. Vzťah Jolie-Pittovcov už dýcha z posledného, no v manželstve Beckhamovcov to podľa všetkého tiež nie je úplne ideálne. David (34) si po zápase v Maďarsku totiž vychutnával spoločnosť krásnej modelky Mariann(25).

Pár sa vraj potajomky stretol v reštaurácii po ukončení priateľského turnaja v Budapešti. Hoci pôvodne spomínanú romantickú večeru v dvojici David popiera, vyvrátiť stretnutie s modelkou nemôže. Dôkazom svedčiacim proti jeho tvrdeniu je celkom kvalitná spoločná fotografia.

Mariann Fogarasy je obdarená 184cm vysoká kráska, ktorej meno sa už spojilo s niektorými kontroverznými výrokmi. Divoške sa už podarilo zničiť kovové putá pri milostných hrách a rodičia jej dokonca našli erotickú hračku schovanú v plyšovom medvedíkovi.

Stretnutie s touto sexicou by sa pohralo s predstavivosťou aj toho najčestnejšieho chlapa.
A David sa tvári, že práve takým on je: „Nikdy som nebol na večeri s touto mladou dámou. Nemám žiaden záujem o iné ženy. Milujem iba Victoriu.“

Rozhorčený futbalista sa rozhodol na tému milostnej aféry osobne reagovať: „Deväťdesiat percent toho, čo sa o nás napíše, je vymyslené. Posledná je táto vec o maďarskej modelke.“

„Kebyže si dám námahu vyvrátiť každý nepravý príbeh, nemal by som už čas na futbal.“ Na vyjadrenie k tejto príhode si však chvíľku našiel. Žeby ho predsa len hrýzlo svedomie?

Záletník Beckham – užil
Zobraziť galériu (5)

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu