Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Let´s Dance: Šmahelovi to natrela Laiferová, Kosorínová od žiaľu plakala!

V druhom kole Let´s Dance už tiekli slzy. Zobraziť galériu (14)
V druhom kole Let´s Dance už tiekli slzy.

BRATISLAVA - Prvé hlavy padli! Vo včerajšom kole tanečnej šou Let´s Dance 3 sa už nekompromisne vyhadzovalo. Do ďalšieho zápolenia sa neprebojovali Martin Šmahel a Mirka Kosorínová.

Včerajší večer sa niesol v duchu dynamického quickstepu a vášnivej latinskoamerickej rumby. Nanešťastie pre Muža roka 2008 Martina Šmahela a Mirku Kosorínovú sa práve rýchly tanec stal tým posledným, ktorý v markizáckej šou predviedli.

Rozhodovalo sa "súbojovým" duelom medzi nimi a speváčkou Marcelou Laiferovou a Milanom Plačkom. Práve tieto dva páry sa na základe diváckeho hlasovania a hodnotenia poroty umiestnili na posledných dvoch priečkach. Definitívne slovo vo vypadnutí však mala porota, ktorá jednoznačne rozhodla o tom, že končí Šmahel. „Tancovali sme tak, ako keby to bolo poslednýkrát,“ povedal Muž roka tesne predtým, než zistil, že sa musí rozlúčiť so šou. Jeho tanečnú partnerku Mirku Kosorínovú dohnal tento verdikt k slzám.

Počas včerajšieho večera sme však neboli svedkami iba "smutných" emócií. Videli sme aj trojnásobné standing ovation. Divákov postavili zo sedadiel výkony Petry Polnišovej a Tomáša Surovca, Zory Czoborovej a Erika Ňarjaša a Juraja Mokrého a Kataríny Štumpfovej.

Zatiaľ čo u bývalej fitnesky nie je odvedenie kvalitného výkonu až také prekvapivé, keďže aj v minulom kole si od poroty vyslúžila za svoj tanec pochvalu, v prípade Juraja Mokrého bol quickstepový výkon v porovnaní s premiérovou čačou obrovským skokom vpred. 

„Odvolávam všetko, čo som minule povedal. Aj to, že si postrach pre choreografov. Úžasné, že si to ustál. Dokonca si tancoval. Ďuro, ty si tancoval,“ zneli slová uznania z úst obávaného kata Jána Ďurovčíka.

Pozrite si fotografie zo včerajšieho kola Let´s Dance v našej GALÉRII!


Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu