Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Banášová po rozchode: Chce sa zbližovať s Modrovským!

Adela Banášová a Peter Modrovský. Zobraziť galériu (7)
Adela Banášová a Peter Modrovský.

BRATISLAVA – Iba taneční partneri? Zdá sa, že vychytený párik z Let's Dance – Adela Banášová (28) a Peter Modrovský (25), nezostane iba pri zvŕtaní sa na parkete. Plavovlasá moderátorka totiž topkám otvorene priznala, že chystá zbližovanie!

Roztancovaná moderátorka Adela Banášová a jej partner Peter Modrovský sú na parkete markizáckej šou Let's Dance zohratou dvojicou. A čoskoro ňou možno budú nielen v tomto smere. Prominentná blondína sa rozhodla pre vskutku špeciálnu prípravu, ktorá sa netýka iba tréningov na parkete.

„Zbližovať sa s partnerom, chodiť na obedy, na večere, štandardne venčiť psa,“ netajila topkám Adela utužovanie vzťahu s Modrovským. „Ja mám teraz šťastné obdobie s Peťom a s Let's Dance,“ pochvaľovala si obľúbená tvár veľkých televíznych šou.

Vyzerá to tak, že Banášovú čaká s Modrovským mnoho spoločných chvíľ. Je známe, že v láske rozhoduje aj čas a v prípade tejto dvojice ho bude pravdepodobne dostatok na to, aby prišlo aj na hlbšie city. Vyčkajme si teda, v akých kontúrach sa ich vzťah bude vyvíjať ďalej. Snáď by to bola v tomto prípade Adelina šťastnejšia voľba ako u trnavského podnikateľa Rasťa Brezovského, s ktorým jej to nevyšlo. Ich láska stroskotala zhruba v polovici februára.

 

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu