Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Eurovízia: Bezdedománia je späť! Adela, nerozmyslíš si to?

Tomáš Bezdeda Zobraziť galériu (4)
Tomáš Bezdeda

BRATISLAVA – Spevácke šou mu sadnú! Tomáš Bezdeda (24) na včerajšom priamom prenose Eurovízie ukázal, že „predať“ sa dokáže aj sám. Bude tento znak dospelosti imponovať Adele Banášovej (28) natoľko, aby pomýšľala nad návratom k mladému spevákovi?

Jeden z dôvodov, prečo škrípal vzťah Adely Banášovej a Tomáša Bezdedu bol vraj ten, že za podstatnú časť svojho mediálneho a pracovného úspechu vďačil po skončení SuperStar najmä svojej priateľke. Ako však dokázal na včerajšom vystúpení v Eurovízii, vie zabodovať aj bez nej.

Už to nie je ten sladký Tomáško, ktorého treba sprevádzať šoubiznisom. V speváckom programe exceloval na plnej čiare. „Som veľmi šťastný,“ tešil sa z víťazstva svojej piesne. Tá zožala obrovský úspech u publika. A najmä ženského, ktoré bolo počas jeho vystúpenia celé bez seba. Miestami to pripomínalo ošiaľ, aký spôsobil svojím účinkovaním v prvej sérii SuperStar. Dokonca aj estévečkárska moderátorka Katarína Brychtová bola z neho namäkko. „Je veľmi pekný,“ povedala počas priameho prenosu.

Možno Adela na základe týchto všetkých okolností a faktu, že už netvorí pár s trnavským podnikateľom Rasťom Brezovským, prehodnotí prípadný návrat k spevákovi. Znovuzrodenie vzťahu s úspešnou moderátorkou je však zatiaľ z pohľadu Tomáša Bezdedu v nedohľadne. V súčasnosti sa totiž ani nestretávajú. „Nie sme momentálne až v takom kontakte,“ priznal spevák. „Nechcem sa k tomu vyjadrovať, keďže to má Adela teraz ťažké. Myslím si, že ja už do jej života nepatrím,“ prekvapivo dodal vzápätí. No ktovie, ako to nakoniec celé bude. Osud dokáže byť občas pekne vrtkavý.

V Eurovízii bodovala aj Mária Čírová 

O krok bližšie k moskovskému finále je aj Mária Čírová. „Ja som tiež verila svojej pesničke, že zaboduje a podarilo sa,“ neskrývala radosť z postupu mladá speváčka. To, že pieseň Búrka je v slovenskej Eurovízii najznámejšou, považuje za veľké plus. „Je určite výhoda tu na Slovensku, že je tá pesnička známa. Mnohí ľudia si ju už spievajú, je to super,“ nepopierala topkám malé zvýhodnenie Čírová.

Miestenku v slovenskom národnom finále Eurosongu sa jej podarilo získať doslova o chlp. Od divákov totiž dostala iba o dva hlasy viac ako hudobná formácia Babenky a týpci, v ktorej spieva aj herečka Mirka Partlová. Tá si na priamy prenos zvolila rovnaké topánky ako Mária. „Je to čistá náhoda a strašne sme boli rady, že takéto topánky sa páčia nám obidvom. Veľmi sme si to užívali celé, bola to totálna zábava,“ opisuje nečakanú zhodu Čírová. Okrem nej diváci vo veľkolepom finále uvidia aj skupinu Mukatado. Tej postup zabezpečila priazeň poroty.

 

V druhom semifinálovom kole rozhodli esemeskujúci diváci takto:

01. Tomáš Bezdeda – Každý z nás

02. Mária Čírová – Búrka

_________________

03. Babenky a týpci – Babenky a týpci

04. Samo Tomeček a Free Inna Cage – To, čo chceš

05. Golden Storm – Daj mi len deň

06. Editor – Pod parou

07. Anawi – V predstavách

08. Mukatado – Ja sa mám (nominant poroty)

09. Jakub Petraník – Nadomnou

10. Marek Kravjar – Geniálny cvok

 

Zmeškali ste včerajší priamy prenos Eurovízie? Využite druhú šancu! Dnes o 15:15 na Jednotke!

 

Sledujte TOPKY TV: Tomáš Bezdeda aj o jeho momentálnom vzťahu s Adelou! 


 

 

Sledujte TOPKY TV: Mária Čírová nielen o tajomstve rovnakých topánok!

 

Sledujte TOPKY TV: EXKLUZÍVNE! Krstný otec paparaci, bubeník a fotograf Peter Frolo číta topky! 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu