Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Ibrahim Maiga: Medzi hercami vládne závisť

Ibrahim Maiga Zobraziť galériu (8)
Ibrahim Maiga

BRATISLAVA - Po úspechu vo filme Fontána pre Zuzanu prijal známy slovenský šoumen Ibrahim Maiga ponuku hrať v divadle. Tam na vlastnej koži zistil, že medzi hercami vládne krutá závisť! O nej vám rozpráva v dnešnej časti nášho seriálu. Ten vám pripravil Nový Čas z jeho životopisnej knihy Slovensko, osud môj, ty kokso!

Po Fontáne nahovoril Maroš Kramár svojich kolegov, hlavne režiséra Romana Poláka, aby ma obsadili v činohre v Slovenskom národnom divadle. Tam mi dali rolu v predstavení Lulu - trvalo tri hodiny.

V hre účinkovali takí veľkí herci ako Dušan Jamrich, Mišo Dočolomanský, Maroš Kramár či Jozef Vajda. Lenže tam som aj začal zisťovať, čo je to závisť. Predtým som naozaj nevedel, čo je to niekomu niečo závidieť. Je to hrozná vec. Počas trojhodinového predstavenia sa ozvali dokopy tri aplauzy, z toho dva boli moje. Mal som naozaj obrovský úspech.

Aj som to vycítil vždy, keď som schádzal z javiska. Na kolegoch som videl, že medzi hercami vládne konkurencia. Každý chce mať čo najväčší úspech, každý chce byť najväčšou hviezdou, každý chce byť dobrý. Všimol som si, že keď som zle hral a nemal som veľký potlesk, kolegovia mi hovorili: Ibi, nič si z toho nerob, to bude dobré, veď ty sa to predsa len učíš. Lenže keď som mal obrovský úspech a ľudia dlho a vytrvalo tlieskali, vtedy sa mi herci otočili chrbtom a v zákulisí panovala nevôľa.

Zajtra vám Maiga porozpráva o ťahaniciach s políciou. Dokonca sedel za mrežami!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu