Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Ibrahim Maiga: Ayisimu stúpla sláva do hlavy!

Populárny zabávač vydal knihu, v ktorej odhaľuje pravdu zo zákulisia slovenského šoubiznisu. Zobraziť galériu (12)
Populárny zabávač vydal knihu, v ktorej odhaľuje pravdu zo zákulisia slovenského šoubiznisu.

BRATISLAVA - Známy slovenský šoumen afrického pôvodu Ibrahim Maiga nedávno vydal životopisnú knihu Slovensko, osud môj, ty kokso! V nej dopodrobna opisuje svoje ťahanice s políciou, vzťahy so ženami i zákerné pozadie slovenského šoubiznisu.

Kniha už na druhý deň po vydaní vyvolala obrovský škandál. Maigovi sa dokonca začal ktosi telefonicky vyhrážať smrťou. Nový Čas pre vás pripravil seriál z úryvkov jeho autobiografickej knihy. V dnešnej časti Maiga spomína na svoje prvé kroky do slovenského šoubiznisu.

Zoznámil som sa s Fredym Ayisim, ktorý si založil svoju skupinu. Keďže som bol jeho veľmi dobrým priateľom, boli sme stále spolu. Začali ho pozývať na rôzne plesy, spoločenské udalosti, diskotéky. Raz dostal Fredy ponuku v programe Fold line show. Vtedy tam pozývali československých umelcov, a aj ja som mal príležitosť zoznámiť sa s takými osobnosťami, ako sú napríklad JiÝí Korn, Petra JanĂ, Heidi JankĂ, Darinka Rolincová, Iveta Bartošová či Dalibor Janda. Tým, že som chodieval s Fredym, mal som príležitosť spoznať ich.

Fredy sa vypytoval, či by som s nimi nemohol vystupovať, že by bol veľmi rád. Vraj niečo vymyslí. Bol to naozaj geniálny nápad. Hlavne na východe, kde nikdy nevideli černocha.

Pozvali nás do silvestrovského programu Československej televízie. Tam sa moja cesta s Fredym skončila. Boli sme ako bratia, sľúbili sme si, že si pomôžeme, ale ja som mal niekedy taký pocit, ako keby on tú slávu neuniesol. Alebo toho bolo naňho priveľa a mňa odsunul na vedľajšiu koľaj. Pomýlil som sa v rámci choreografie na skúške, Fredy vyšiel a povedal mi, že so skupinou sa rozhodli, že už s nimi vystupovať nebudem. To znamená, že som dostal výpoveď. Fredy bol pre mňa ako rodina, ja som tu vtedy nemal nikoho.

Maiga má zlé skúsenosti nielen s Ayisim. Vykašľala sa naňho aj speváčka Dara Rolins. Ako? To sa dočítate už v pondelok, v druhej časti nášho seriálu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu