Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Ibrahim Maiga: Rolins sa zmenila

Ibrahim Maiga
Ibrahim Maiga

BRATISLAVA - Známy slovenský šoumen afrického pôvodu Ibrahim Maiga nedávno vydal životopisnú knihu Slovensko - osud môj, ty kokso. V nej dopodrobna opisuje svoje ťahanice s políciou, vzťahy so ženami i zákerné pozadie slovenského šoubiznisu. Kniha už na druhý deň po vydaní vyvolala medzi našimi osobnosťami obrovský škandál. Maigovi sa dokonca začal ktosi telefonicky vyhrážať smrťou.

My sme pre vám pripravili seriál z úryvkov jeho autobiografickej knihy. V dnešnej časti Maiga hovorí, ako sa sklamal v speváčke Dare Rolins.

Začal som byť populárny a aj celá skupina. Chodili sme na koncertné šnúry s Darinkou Rolincovou. Oni tancovali, ja som s Darinkou netancoval, ale som bol členom skupiny. Darinku veľmi dobre poznám, boli sme si veľmi blízki. Žiaľ, teraz mám z nej pocit, akoby zabudla na starých priateľov. Prišlo nové obdobie, noví priatelia, zaujímajú ju iné veci. Ja som ten typ, že keď sa niekto na mňa pozerá trošku povýšene, naše cesty sa rozídu. Nie som na takého človeka odkázaný a bez takých ľudí je mi lepšie. Nemyslím len Darinku Rolincovú. Budem rád, keď sa ľudia dozvedia pravdu, keď budú vedieť, ako sa veci majú. Nech sa podľa toho správajú. Keď ma stretnú, nech sa na mňa s úsmevom nevrhnú, ak ma majú na háku. Takže, kto ma má na háku, nech ma tam pekne aj nechá. Ja mám rád pokoj.

S Darinkou som bol teda kamarát, hoci už na to trochu zabudla. Nehovorím, že je zlý človek, ale zabudla, čo bolo, ktorí ľudia boli jej prvými priateľmi. Nikdy som s ňou nemal intímny pomer. Ktovie, možno to bola chyba (žartujem). Bola krstnou mamou môjho prvého CD.

V zajtrajšej časti seriálu Maiga prezradí skúsenosť s nakrúcaním filmového muzikálu Fontána pre Zuzanu 2. Obrali ho o poriadne prachy!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu