Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Pyco a Pauhofová: Horúce bozky!

Táňa Pauhofová a Martin Pyco Rausch Zobraziť galériu (7)
Táňa Pauhofová a Martin Pyco Rausch (Zdroj: SITA)

LIPTOV - Začalo to medzi nimi iskriť! Herečka Táňa Pauhofová (25) a moderátor Martin Pyco Rausch (31) boli včera odfotografovaní pri tom, ako sa vrúcne bozkávajú. Topky.sk vedia, čo je za tým.

Sympatická ryšavka Táňa Pauhofová, ktorá už dlhšie tvorí pár s hercom Tomášom Maštalírom, sa včera bozkávala s moderátorom Martinom Pycom Rauschom. Nejde však o žiadny milostný románik, ale o scénu z nového slovenského filmu s názvom Fabrika smrti. Včera na Liptove totiž padla prvá klapka tohto hororu.

A aké sú Pycove pocity po prvom dni nakrúcania? "Momentálne regenerujem. Včera sme boli viac ako dvanásť hodín vkuse na pľaci. Bolo to náročné, ale Tánička mi výrazne pomohla," prezradil moderátor, ktorý strávil podstatnú časť pred kamerami s Pauhofovou.

Hoci sa na prvý pohľad môže zdať, že Pyco s herectvom nemá nič spoločné, nie je to tak celkom pravda. Tento chlebíček si už vyskúšal v seriáli Mesto tieňov, kde stvárnil čašníka. "Pokladám to za slušnú šancu, ale neberiem to ako novú prácu. Momentálne točím a tak to vnímam," povedal k téme "nového povolania".

Okrem Pyca a Táni Pauhofovej uvidíme vo filme Fabrika smrti aj herečku Andreu Kerestešovú, hudobníka Mariána Čekovského, rapera Rytmusa či speváčku Tinu.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu