Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Finalistky Miss Slovensko: V komisii spôsobili rozruch!

Zobraziť galériu (7)

POPRAD – Dievčatá zo súťaže krásy Miss Slovensko 2009 si splnili občiansku povinnosť. Krásky, ktoré sú v týchto dňoch na sústredení v Poprade, si nedali ujsť voľby prezidenta SR.

Finálová dvanástka dievčat spolu s jednou náhradníčkou strávili uplynulý týždeň v Poprade. Išlo o posledné zo série sústredení, ktoré absolvovali pred finálovým večerom, kedy spoznáme Miss Slovensko 2009.

Okrem príprav na slávnostné odovzdávanie ocenení o najkrajšiu Slovenku za rok 2009, si dievčatá nedali ujsť ani včerajšie voľby. Pre niektoré to bola dokonca premiéra. „Sedem finalistiek volilo prvýkrát,“ prezradila nám šéfka súťaže Miss Slovensko Hablovičová.

Ako sme sa od nej ďalej dozvedeli, spolu s kráskami si splnila občiansku povinnosť aj ona na Mestskom úrade v Poprade. „V komisii aj medzi voličmi vzbudili rozruch,“ povedala pre topky.sk s úsmevom Lucia. To, ktorú spomedzi dvanástky dievčat zvolí odborná porota za Miss Slovensko 2009, sa dozvieme 17. apríla.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu