Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Marianna & Eric: Nový pár snov!

Marianna Ďurianová Zobraziť galériu (6)
Marianna Ďurianová

BRATISLAVA - V spálni Kráľovského apartmánu majiteľa bratislavského SAS Radisson Carlton hotela Erica Assimakopoulosa (34) sa už prebúdza iná žena! Moderátorku erotickej relácie Láskanie Andreu Ušiakovú (25) po dvoch mesiacoch vystriedala jej kolegyňa z Markízy.

Novou láskou miliardára gréckeho pôvodu je moderátorka Televíznych novín Marianna Ďurianová (28)! "Tušila som to. Eric je sukničkár a preto sme sa rozišli!" prezrádza Ušiaková.

Láska medzi sprievodkyňou svetom erotiky a boháčom netrvala dlho. Andreine tajné stretnutia s Ericom v jeho honosnom hoteli ukončila pred dvoma týždňami markizácka moderátorka Marianna Ďurianová. "Myslela som si, že niekoho má," netají sklamane Andrea.

Podľa zistení Nového Času sa Ďurianová za svojím novým milencom zakráda podľa toho istého scenára ako jej predchodkyňa! A to väčšinou bočným služobným vchodom. Aj keď sa z neho snaží takmer každé ráno nebadane prešmyknúť.

"Eric mal o Mariannu záujem už na odovzdávaní ocenení TOM 2004. Recepcia z tejto akcie sa totiž udiala v jeho hoteli," hovorí jeho známa. O čerstvom vzťahu zamilovanej dvojice sa medzi slovenskou smotánkou rozpráva už niekoľko dní. Podľa viacerých zdrojov je táto kráska do boháča už vážne zamilovaná. A on dokonca uvažuje, že sa s ňou ožení!

Na otázku, aké vlastnosti sa mu na jeho novej priateľke najviac páčia, Eric odpovedá: "Môžem vám povedať, že Marianna je profesionálna moderátorka," No bližšie o ich vzťahu odmietol hovoriť. "O mojich vzťahoch médiám nerozprávam," vysvetľuje Assimakopoulos. Podobné odpovede sme sa dočkali aj od Ďurianovej. "Eric je profesionálny biznismen," odpovedá stroho.

Marianna mala v minulosti už niekoľko vzťahov s vplyvnými a bohatými mužmi.

Prvým mužom vtedy osemnásťročnej Marianny sa stal podnikateľ Rober Saliu. Vzťah dvojice skončil po siedmich rokoch. No podľa informácií Nového Času sú obaja ešte stále v kontakte. Marianna sa totiž v súčasnosti sťahuje do nového bytu ktorý postavil práve Saliu. So zazobaným šéfom finančnej skupiny J&T Ivanom Jakabovičom mala moderátorka Markízy vzťah niekoľko týždňov. Po ňom zažila romancu so šéfom skupiny Penta Group milionárom Markom Dospivom. Táto lovestory však vydržala sotva mesiac. Minulý rok vstúpil do života pôvabnej Marianny hokejový majster Žigmund Pálffy. Ich vzťah stroskotal po niekoľkých mesiacoch.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu