Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Jojka ide Markíze po krku: Spúšťa vlastné Rádio!

Lukáš Latinák a Robo Jakab Zobraziť galériu (10)
Lukáš Latinák a Robo Jakab

BRATISLAVA – Klin sa klinom vybíja! Týmto známym tvrdením sa zrejme riadia aj v televíziách. Po prvých troch častiach markizáckeho seriálu Rádio sa totiž Jojka rozhodla, že aj ona neostane v tomto smere pozadu.

V televízii JOJ už dnes večer zaznie erdžanie. Premiéru na obrazovke absolvuje nový seriál Rádio Hijó. Rozhodne zaujímavú moderátorskú dvojicu v ňom stvárnia Robo Jakab a Lukáš Latinák. Hrať budú postavy Zdenka a Zdenka. Rovnomenní kolegovia sú však rozdielni. Jeden z nich je metalista, druhý „depešák“ alebo emo – zatiaľ sa nerozhodol.

Hotových je prvých šesť epizód, ktoré sa nakrúcali v miestnosti veľkej iba šesť metrov štvorcových. Aj na malom priestore ale vie byť veľa zábavy. Vtipné momenty sa tiež stali v maskérni, najmä keď Jakabovi lakovali nechty na čierno.

Herci to však budú mať ťažké. Rádiu na Markíze sa v sledovanosti veľmi nedarí a na mieste je teda otázka, či sa podobného scenáru neobávajú v Jojke. „Sme presvedčení, že mediálne prostredie je divácky veľmi atraktívne. Veríme, že sa nám podarilo zvoliť vhodný spôsob, ako ho pretaviť do seriálovej podoby a že diváci to ocenia,“ povedala hovorkyňa TV JOJ Tatiana Tóthová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu