Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Schudnutý Kuly: Mení život od základov! Najskôr rozvod, teraz nový imidž! Robí to kvôli milenke?

Mário Kuly Kollár Zobraziť galériu (6)
Mário Kuly Kollár

BRATISLAVA – Ten sa teda nezdá! Spevák Mário Kuly Kollár (37) prežíva momentálne jedno zo svojich najrušnejších období. A to sa prejavuje aj na jeho výzore. Ako sme si všimli, poriadne schudol!

Spevák si toho za posledného pol roka poriadne „užil“. Po tom, čo sa prevalila manželská kríza a vo februári podal žiadosť o rozvod, rozruch okolo jeho osoby neutíchol. Práve naopak. V speváckej šou Eurovízia nasledoval jeho hrozivý pád, kde utrpel otras mozgu a čerešničkou na torte bol odstup zo súťaže. 

O pár dní neskôr sa zdalo, že sa na lídra skupiny Desmod usmialo šťastie. Zvíťazil v ankete OTO v kategórii "Spevák" a odniesol si aj sošku absolútneho OTA. No v slávnostný večer zrejme až príliš oslavoval. Za volant si sadol pod vplyvom alkoholu a zadržala ho polícia. Namerali mu 1, 25 promile a odobrali mu vodičský preukaz.

Odvtedy sa na verejnosti neukázal. Až do nedele, kedy počas finálového večera Miss Universe vystúpil so svojou skupinou. Topky.sk si všimli, že spevák výrazne schudol. Preto sme sa ho spýtali, čo je za jeho úbytkom váhy. „Nešportujem ani nedržím diétu. Schudol som, ale nesledujem koľko. Nemám doma váhu. Ide to nejako samo,“ povedal líder skupiny Desmod, ktorý sa vraj začal zdravšie stravovať.

Okrem váhy zmenil aj účes. „Povedali mi, že sa mám dať ostrihať, tak som sa dal. Vraj lepšie vyzerám,“ dodal s úsmevom Kuly, ktorý si začal v poslednom čase všímať aj svoj zovňajšok. Že by to bolo kvôli  mladej vokalistke Lucie Novákovej? S jej menom sa totiž v médiách už niekoľko mesiacov skloňuje jeho údajná milenecká aféra. Či je to tak, sme sa od speváka nedozvedeli.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu