Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Sexi krásky dobojovali: Novou Miss Universe je Denisa Mendrejová! A ukázal sa aj Kuly!

Miss 2009 - Denisa Mendrejová Zobraziť galériu (16)
Miss 2009 - Denisa Mendrejová (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Slovensko má novú kráľovnú krásy! Jedenástou Miss Universe sa stala Denisa Mendrejová (22). Tej sa paradoxne pred troma rokmi v súťaži organizovanej Hablovičovou nepošťastilo. Poriadnej pozornosti počas prenosu sa ušlo aj Kulymu (36) z Desmodu!

Súboj Missiek máme za sebou! Tento rok si najväčšie sympatie získala Bratislavčanka Denisa Mendrejová. Garde po vyhlásení jej robila prvá vicemiss Lea Šindlerová z Nitry a trojicu nádherných žien dopĺňala druhá vicemiss Marcela Ševčíková z Partizánskeho.

Mendrejová bude na včerajší večer ešte dlho spomínať. Ako úradujúca kráľovná totiž dostala rozprávkové veno v hodnote niekoľko tisíc eur. Okrem absolútneho víťazstva jej bola priazeň naklonená aj v troch ďalších kategóriách.

Na efektmi preplnenom pódiu prekvapivo nechýbala ani skupina Desmod. Pred televízne kamery sa postavil aj jej líder Mário „Kuly“ Kollár. Išlo vôbec o jeho prvé vystúpenie po medializovanej alkoholovej afére a následnom úteku do Vietnamu.

Okrem neho zaspievala aj naša pop diva Dara Rolins a taktiež speváčka Beáta Dubasová. Tím Silvie Lakatošovej nenechal ani tentoraz nič na náhodu a pompézny záver súťaže sa aj tentoraz niesol vo veľkom štýle. Okázalého priameho prenosu sa totiž zúčastnili aj prominenti z módneho priemyslu – návrhári Blanka Matragi a Kuksa Koo.

Po televíznej prestávke sa na obrazovke objavili Michal Hudák a Marcel Forgáč. Dvojica sprevádzala programom spoločne s osvedčeným moderátorom živých vysielaní Martinom Kontúrom. Posledná marcová nedeľa bola teda v znamení Kulyho comebacku, no predovšetkým inaugurácie novej kráľovnej krásy. K nej však už o devätnásť dní pribudne druhá a to víťazka Hablovičovej Miss Slovensko 2009.

Pozrite sa, ako sa darilo finalistkám v jednotlivých kategóriách:
MISS MEDIA – Jasmína Alagičová
MISS EMMA – Denisa Mendrejová
MISS FOTO – Eva Martinková
MISS VOICE – Marcela Ševčíková
MISS BRUSNIANKA – Katarína Slamková
MISS MARY KAY – Denisa Mendrejová
MISS DIC – Jasmína Alagičová
MISS TIP STV – Denisa Mendrejová 

2.VICEMISS – Marcela Ševčíková
1.VICEMISS – Lea Šindlerová
MISS UNIVERSE 2009 – Denisa Mendrejová

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu