Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Svadby roka 2009: Salma Hayek je už pod čepcom... Ktorá bude ďalšia?

Salma Hayek Zobraziť galériu (14)
Salma Hayek (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Keďže láska kvitne v každom veku, aj tento rok sa viaceré prominentné páry rozhodli spečatiť svoju lásku. Niektoré krásavice svojim vyvoleným už osudové "áno" povedali, iné svoj veľký deň a vstup do manželského chomúta práve pripravujú. Ktoré to sú?

Svadby roka 2009: Salma
Zobraziť galériu (14)

Kostolné zvony sa už toto leto rozozvučia nad hlavou americkej krásky Cameron Diaz a britského modela Paula Sculfora. Herečka údajne chystá veľkú bielu svadbu a pri tejto jedinečnej príležitosti plánuje pre svoju rodinu a priateľov prenajať celý hotel, v ktorom usporiada masívnu párty. Táto spoločenská udalosť sa uskutoční v Londýne a Cameron by sa na nej mala objaviť v typických bielych šatách z dielne módneho guru Karla Lagerfielda.

Svadby roka 2009: Salma
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: SITA)

V letných mesiacoch by sa mal pred oltárom ocitnúť aj bývalý Cameronin frajer Justin Timberlake. Ten momentálne so svojou láskou Jessicou Biel pokukuje po európskych zákutiach vhodných na sobášny obrad, pričom najviac sa mu pozdáva Taliansko. Podrobnosti prezradil jeden zo spevákových priateľov britským novinám Metro: "Obom sa páči nápad zosobášiť sa v lete v Taliansku. Justin sa už dokonca seriózne obzeral po obrúčkach."

Svadby roka 2009: Salma
Zobraziť galériu (14)

Čerstvými novomanželmi by sa už tento týždeň mali stať americký fešák Bruce Willis a jeho priateľka Emma Heming. Súkromný obrad by sa mal konať na exotických ostrovoch Turks & Caicos, kde herec vlastní dom. Na veselicu je údajne pozvaná aj Bruceova bývalá manželka Demi Moore so svojím súčasným partnerom Ashtonom Kutcherom.

Z hollywoodskych krások tajným sobášom nedávno prekvapila sexica Salma Hayek, ktorá sa vydala za francúzskeho podnikateľa Francois-Henriho Pinaulta. Obrúčku si na prst takisto nastokla modelka Adriana Lima - tá svoje "áno" povedala srbskému basketbalistovi Markovi Jaricovi v deň svätého Valentína. V januári sa so slobodou rozlúčila Adrianina kolegyňa Gisele Bundchen, ktorá tiež podľahla športovcovi - Tomovi Bradymu.


Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu