Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Hviezdna zostava v RING TV: Erik, Blechová, Desperado a Mário Toráč

Erik si pri moderovaní pomáha rôznymi rekvizitami. Zobraziť galériu (4)
Erik si pri moderovaní pomáha rôznymi rekvizitami.

BRATISLAVA - V RING TV sa zišla naozaj neobyčajná partia! Na telefonickú hru láka televízia známymi tvárami, ktoré sa preslávili naozaj netradičným spôsobom. Veď posúďte sami - Erik Hilár Lakatošovie, Mário Toráč, Desperado a Martina Blechová - to je skutočne zostava s hviezdnym štýlom!

Erik Hilár Lakatošovie (35)

Najkontroverznejší zo štvorice moderátorov sa objavil v druhej časti reality show VyVolení, ktorú vyhral vďaka svojmu vskutku neobyčajnému vystupovaniu a životnému štýlu. V minulosti prešiel rôznymi zamestnaniami od čašníka až po činoherca v divadle. „S touto prácou som veľmi spokojný, baví ma byť pred kamerami, je to robota presne pre mňa,“ hovorí Erik o súčasnom moderovaní v RING TV. Svoje výstupy ozvláštňuje tým, že sa prezlieka za ženu. S honorárom je spokojný, v blízkej budúcnosti by sa mal dokonca dočkať zvýšenia platu!



Hviezdna zostava v RING
Zobraziť galériu (4)

Martina Blechová (22)

Exnevesta pre milionára Honzíka Novotného (30) okolo seba rozvírila vodu šteklivými fotografiami a veľmi túži po silikónových „štvorkách“. „Robota mi nikdy nesmrdela, robila som čašníčku, a aj na čerpacej stanici, na čo som veľmi hrdá, lebo som to robiť dlho chcela,“ vyjadruje sa k svojim pracovným skúsenostiam mladá fešanda, ktorá sa počas moderovania dokonca vyzliekla donaha! Práca moderátorky sa jej veľmi páčila a momentálne je v štádiu rokovania s televíziou. Potom sa rozhodne, či bude v moderovaní pokračovať.


Hviezdna zostava v RING
Zobraziť galériu (4)

Roland „Desperado“ Ricco (32)

Slováka s talianskym rodokmeňom si všetci dobre pamätajú z prvej časti VyVolených, kde mútil hlavy divákom rôznymi verziami svojho životopisu a nie je to tak dávno, čo sa preslávil sexom s nahotinkou Barbarou Devil Orlickou priamo počas nakrúcania televíznej upútavky. Vystriedal viacero zamestnaní, skúsil vraj dokonca robiť vychovávateľa v integrovanej škôlke. „Práca v RING TV sa mi strašne páči, najmä preto, lebo som v kontakte s ľuďmi,“ pochvaľuje si Desperado. S honorárom však nie je príliš spokojný, asi preto okrem moderovania láka ľudí do jednej známej bratislavskej reštaurácie, kde využíva svoje, vraj bohaté jazykové schopnosti.




Hviezdna zostava v RING
Zobraziť galériu (4)

Mário Toráč (27)

Zaujímavý „týpek“, ktorý začal prácou podobného druhu v TV Nautik. Moderuje veľmi netradičným spôsobom, ktorý treba jednoducho vidieť. Pracovných skúseností veľa nemá, vyrastal v detskom domove a podľa jeho slov v podstate blúdil životom. Je veľmi rád, že dostal takúto šancu. „Pri moderovaní sa môžem vyblázniť a ľuďom sa to navyše páči, takže si nesťažujem,“ hovorí o svojich bláznovstvách Mário. Na honorár nenadáva, ani si ho nejako extra nepochvaľuje, jeho prioritou je zarobiť si na chlieb.


Máriove začiatky v TV Nautik

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu