Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Šokujúce zmeny v Eurovízii: Desmod to vzdal! Cmorik opäť v hre?!

Mário Kuly Kollár a Peter Cmorik Zobraziť galériu (4)
Mário Kuly Kollár a Peter Cmorik (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Nečakaný zvrat! Skupina Desmod a Lucia Nováková (17) sa včera rozhodli po sérii neustálych útokov na nich odstúpiť z Eurovízie. Horúci favoriti na postup do Moskvy chcú prenechať svoje miesto Petrovi Cmorikovi (28), ktorý prekvapivo vypadol v poslednom semifinálovom kole.

Ako sme už včera informovali, radikálne „odstupové“ rozhodnutie padlo v Desmode po množstve neustálych útokov na kapelu, lídra skupiny Mária Kulyho Kollára a speváčku Luciu Novákovú.

„Odstupujeme z Eurovízie,“  znelo z úst manažéra Desmodu Michala Kožucha. Ako ďalej povedal, príčinou tohto radikálneho rozhodnutia bol aj rozdielny názor na verdikty poroty. „Naozaj si myslíme, že Peter Cmorik jednoznačne patrí do tejto súťaže. Týmto krokom mu chceme prenechať miesto,“ povedal vo včerajších Promi novinách televízie Joj Kožuch, ktorý si tak zastal úradujúceho zlatého slávika. Ten vypadol v poslednom semifinálovom kole potom, ako esemeskujúci diváci posunuli ďalej Karola Mikulčíka s Nelou Pociskovou a Desmod. Nominantom poroty sa stal Michal Chrenko. Špeciálnu divokú kartu získal od Laca Lučeniča Samo Tomeček.

V súvislosti so vzniknutou situáciou topky.sk zisťovali, či sa bude môcť objaviť Peter Cmorik v Slovenskom národnom finále, kde by v konkurencii pätnástich interpretov zabojoval o postup do Moskvy. „Čo sa týka ďalších skutočností ohľadne finále Eurosongu, STV bude o nich informovať v najbližších dňoch,“ povedal nám PR manažér televízie Martin Kontúr.

Priestor na vyjadrenie sme dali aj samotnému Petrovi Cmorikovi. Ten však nereagoval na naše esemesky a telefonáty. K téme svojej druhej šance v Eurovízii sa zatiaľ nevyjadril. Topky.sk zisťujú jeho stanovisko.

 

„Kauza“ Desmod na Eurovízii: Čo všetko sa udialo?

Desmod šokuje radikálnym riešením: Po intrigách, závisti a útokoch... ODSTUPUJÚ!

Trpký postup Kulyho: Nevraživosť počas priameho prenosu!

Eurovízia: Krutá rana pre Cmorika! Neúspech nezvládol! Plakal v zákulisí?

Nechutné obvinenie: Kuly vraj spadol pod vplyvom alkoholu!

Útok na zraneného Kulyho: Diváci ťa neľutujú! Desmod v Eurovízii nechcú!

VIDEO Kuly po otrase mozgu: Ledva chodí! Bolel ho každý pohyb!

FOTO Kuly po otrase mozgu: Je to s ním horšie, ako sa čakalo!

Kuly: Otras mozgu! Pád z vyše dvoch metrov... Zasahovať musela aj záchranka!

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu