Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Kuly: Otras mozgu! Pád z vyše dvoch metrov... Zasahovať musela aj záchranka!

Kuly
Kuly

BRATISLAVA – Kvôli práci takmer prišiel o život! Spevák Mário „Kuly“ Kollár (36) bude na pätnásty február ešte dlho spomínať. Dnes, krátko po dvanástej, sa totiž druhý krát narodil. Počas skúšky na večerné vysielanie Eurovízie nešťastne spadol. Topky.sk zistili, že líder Desmodu utrpel vážny úraz!

V Slovenskej televízii sa počas príprav na prvý priamy prenos Eurovízie stala Kulymu nehoda. Spevák v štúdiu nešťastne „stúpil do prázdna.“ Nasledoval pád z výšky dva a pol metra, po ktorom podľa informácií topiek hudobník na krátky čas upadol do bezvedomia a utrpel otras mozgu.

„Kulyho odviezla záchranka, ale do sanitky nastúpil po vlastných nohách,“ povedal topkám PR manažér Slovenskej televízie Martin Kontúr. Konkrétnosti ohľadom zdravotného stavu však prezradiť nechcel. „STV sa k tejto udalosti nebude viac vyjadrovať dovtedy, pokiaľ nebude známy jeho zdravotný stav a to, či bude môcť v programe vôbec vystúpiť,“ ohradil sa.

To, či sa dnes obľúbený spevák objaví na obrazovke, je otázne. Ako sa nám však podarilo zistiť, vystupovať má ako posledný. Či sa mu dovtedy podarí pozviechať, sa zrejme dozvieme až počas samotného vysielania, ktoré začína dnes - presne o 20:15 na Jednotke.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu