Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Nechutné obvinenie: Kuly vraj spadol pod vplyvom alkoholu!

Mário Kuly Kollár Zobraziť galériu (2)
Mário Kuly Kollár

BRATISLAVA – Úspech sa neodpúšťa! Spevák Mário Kuly Kollár (36) čelí ďalším útokom. Objavili sa totiž správy, že spadol z pódia pri skúške na Eurovíziu kvôli tomu, že mal vypité!

Čo sa deje?! Kapela Desmod vyhráva jednu cenu za druhou, no zdá sa, že toľko, koľko má fanúšikov, má aj odporcov. Tí si myslia, že po Kulyho úraze mali za skupinu Desmod v Eurovízii nastúpiť náhradníci. No útoky sa ešte pritvrdili!

„Mám info, že spevák našej geniálnej skupiny, bol po opici,“ napísal ku Kulyho pádu istý internetový prispievateľ. No nebol jediný, ktorý vo svojich príspevkoch skloňoval v tejto súvislosti slovo alkohol. Samotný Kuly, samozrejme, toto obvinenie odmieta. „Je mi to ľúto, ale teraz je nejak v móde útočiť na Desmod. Samozrejme, nebol tam žiaden alkohol a je to aj v záznamoch o nehode,“ povedal topkám Kuly. A aj sama logika vraví, že pred dôležitým vystúpením by si Kuly piť nedovolil. „Je proste bežné, že speváci občas spadnú, stáva sa to aj na festivaloch,“ vysvetlil nám spevák.

Stále horúca je aj otázka, či Desmod nakoniec na Eurovízii vystúpi. „Je to na vážkach. Uvidím, ako sa budem cítiť, ale bola by škoda to zahodiť, keď sme tomu venovali kopu času,“ myslí si Kuly. Ako sme zistili, spevák sa dokonca pokúšal vrátiť na pódium už v deň úrazu. „Kuly napriek svojmu zraneniu chcel vystúpiť, ale Slovenská televízia spolu s manažérom skupiny Desmod odmietla tzv. reverz, pretože zdravie človeka považujeme za prednejšie," povedal nám PR manažér STV Martin Kontúr.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu