Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Kuly po otrase mozgu: Je to s ním horšie, ako sa čakalo!

Kuly Zobraziť galériu (4)
Kuly (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Toto pódium ho takmer pripravilo o život! Topkám sa podarilo získať exkluzívne zábery scény, z ktorej dnes nešťastne spadol Mário „Kuly“ Kollár (36). So spevákom to však ani pár hodín po úraze nevyzerá ružovo...

Kuly z Desmodu mal dnes okolo obeda poriadnu smolu! Počas skúšky v štúdiu, z ktorého sa budú vysielať priame prenosy národných kôl Eurovízie, totiž spadol z pódia. Kvôli nehode bol spevák, podľa našich informácií, krátku dobu v bezvedomí a utrpel otras mozgu.

Topky zisťovali, ako to so známym hudobníkom vyzerá po niekoľkých hodinách. „Nechajú si ho na pozorovanie, dnes večer vystúpi len deväť interpretov a Kuly vystúpi v náhradnom termíne,“ ozrejmil nám PR manažér STV Martin Kontúr.

Pilotné vysielanie programu sprevádzajú samé problémy. Mnoho svetelnej techniky v štúdiu spôsobilo v piatok vyhodenie ističov. Televízia tak bola bez prúdu až dve hodiny. Veľmi dobre to okrem Kulyho nevyzerá ani s choreografom programu Jarom Bekrom.

Tanečník zápasí s chorobou natoľko, že počas všetkých skúšok nosí na tvári rúšku. „Mám silnú angínu a nechcem, aby sa nakazili všetci naokolo, tanečníci aj účinkujúci,“ prezradil topkám Bekr.

Ani tieto prekážky ale tvorcov výpravnej šou neodradili. Eurovízia by tak mala štartovať podľa plánu a vy si veľkolepý začiatok môžete pozrieť tiež – dnes o 20:15 na Jednotke.

Kuly po otrase mozgu:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: STV)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu