Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Brazílska erotika: Ulice ovládli polonahé tanečnice vo vzrušujúcich rytmoch!

Zobraziť galériu (15)
(Zdroj: SITA)

RIO DE JANEIRO - Uplynulý víkend sa Brazília opäť ponorila do farebnej krásy, divokých rytmov samby a neviazanej zábavy pod holým nebom. O výnimočnú atmosféru sa na tradičnom karnevale v Riu aj tento rok postarali obnažené telá stoviek tanečníkov, ktorých vystúpenie niektoré hollywoodske celebrity dokonca uprednostnili pred udeľovaním Oscarov!

Najhorúcejšie dni zažila Brazília v závere víkendu a v pondelok, a to nielen vďaka šplhajúcej sa ortuti na teplomere. O titul kráľa karnevalu totiž súťažilo dvanásť škôl samby, ktorých tanečníci predvádzali svoje umenie v odvážnych kostýmoch hýriacich všetkými farbami. Odhalené prsia, vypracované brušká, kypré tvary či dokonca trblietavé zadočky - to všetko sa stalo dokonalou pastvou pre oči na najväčšej svetovej párty.

Hoci na opačnej pologuli v nedeľu prebiehalo rozdávanie najprestížnejších filmových ocenení, karnevalovú parádu si nenechal ujsť napríklad herec Kevin Spacey (49). Spoločnosť mu na exkluzívnych miestach v prvom rade tribúny Sambodromu robil kolega Matthew McConaughey (39) s priateľkou Camilou Alves (22), ktorá z krajiny v povodí Amazonky pochádza. Neďaleko nich si rozprúdenú zábavu vychutnávala aj niekdajšia láska Leonarda DiCapria (34) - brazílska modelka Gisele Bundchen (28).

Tradičný karneval sa v súčasnosti spája nielen s prehliadkou kultúry a mentality obyvateľov Južnej Ameriky, ale aj s nadmerným požitím alkoholu a v neposlednom rade so sexuálnou turistikou, ktorá svoj najväčší rozmach zaznamenala v pozadí hnutia Hippies. Neprehliadnuteľným sprievodným negatívom veľkolepej šou sa však bohužiaľ stala aj rastúca kriminalita v podobe početných lúpeží a znásilnení.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu