Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Eurovízia: Samá nenávisť! No keby niečo, nič sa nedeje...

Kto s kým sa nemá príliš v láske? Zobraziť galériu (8)
Kto s kým sa nemá príliš v láske?

BRATISLAVA – Tichá vojna! Vzťahy medzi niektorými semifinalistami slovenskej Eurovízie sú poriadne naštrbené. Aby sa tvorcovia programu vyhli zbytočným roztržkám, museli túto situáciu niekoľkokrát riešiť. Rozdelili preto jednotlivých interpretov do kôl tak, aby sa nestretli na jednom pódiu.

Potýčkam sa bravúrne vyhnú! Niektorí uchádzači o vstupenku na veľké finále Eurovízie v Moskve medzi sebou nemajú práve najvrúcnejšie vzťahy. Vzájomné nesympatie dokonca môžu vyústiť aj do hádok. A tomu sa snažili v Mlynskej doline predísť. Estévečka preto zloženie jednotlivých semifinálových desiatok skombinovala tak, aby sa v štúdiu nestretli tí, ktorí sa „nemusia.“

Paľo Drapák – Peter Sámel

Nezhody medzi touto dvojicou vyvrcholili pred ôsmimi rokmi až k tomu, že Drapák odišiel z Metalindy. Ako sa nechal počuť, konal tak preto, že týždeň po smrti svojho otca od neho Sámel chcel, aby v ich novom klipe hral prostitútku. On to odmietol a súčasný líder kapely vraj pre to nenašiel pochopenie. Následné korenisté reči potom urobili svoje...

Topky teda zisťovali, či je dôvodom, prečo títo bývalí kolegovia nebudú vystupovať v rovnakom semifinálovom kole, iba zhodou náhod alebo úmysel. „Ja som si ani nevšimol, kto v ten večer okrem nás hrá. Viem však, že by mal vystúpiť Kuly,“ povedal topkám Sámel.

Keď sme sa ho opýtali, aké sú jeho vzťahy s Drapákom, na pár sekúnd ostal ticho. Po krátkom premýšľaní mlčanie prelomil. „Naše vzťahy sú veľmi dobré. Dokonca bol aj na krste nášho cédečka,“ vykrúcal sa líder Metalindy. Zároveň poprel, že by požadoval, aby nesúťažil v tom istom priamom prenose s Drapákom.

Miro Jaroš – Martina Schindlerová

Superstáristi medzi sebou nesúťažili iba na pódiu, ale aj v zákulisí. Pošuškáva sa, že v čase, keď Jaroš chodil s Koščovou, to bola práve Schindlerová, ktorá vraj občas podsunula informácie o ich vzťahu médiám. Jaroš však vzájomné nesympatie topkám poprel. „Nemyslím, že sme mali nezhody,“ zapieral spevák.

Zašo Hubáček – Jakub Petraník

Ak súťažíte v rovnakom televíznom programe, navyše s človekom, ktorý je z rovnakého mesta, atraktívny duel je na svete. Prešovčania Hubáček a Petraník to skúsili v SuperStar. Slováci však pri hľadaní našli inú hviezdu a tak sa rivalita začala prejavovať súperením v rámci sólovej dráhy.

Osobitnou kapitolou je kapela Real Line, ktorej spevákom bol Hubáček dovtedy, pokiaľ neskúšal šťastie v prvej sérii výpravnej speváckej šou. Členovia skupiny „sa poistili“ a nahradili ho Petraníkom. Zašovi to však v SuperStar nevyšlo a vrátil sa do kapely. Tá následne mala dvoch spevákov. Aby dvaja sedeli na jednej stoličke bez ostrých poznámok je v hudobnom svete nemysliteľné.

Golden Storm – G Strinx

Z formácie G Strinx odišli niektoré speváčky, ktoré si vytvorili novú skupinu – Golden Storm. Bývalé členky chcú svoje niekdajšie kolegyne údajne zažalovať za to, že na svojich vystúpeniach používajú playback aj s ich hlasmi.

Čo na to všetko televízia?

V estévečke celú situáciu tak čierno nevidia. „Cieľom tvorcov Eurosongu je, aby medzi interpretmi na pódiu aj v zákulisí panovala príjemná atmosféra. Urobili sme preto všetko,“ zahmlieval nezhody medzi semifinalistami PR manažér STV Martin Kontúr.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu