Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Najnovší úlovok Colina Farrella: Sexica Salma Hayek!

Salma Hayek a Colin Farrel: Bezhlavo zamilovaní? Zobraziť galériu (11)
Salma Hayek a Colin Farrel: Bezhlavo zamilovaní? (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - V Hollywoode sa to v poslednom čase doslova hemží prekvapujúcimi vzplanutiami. Po odhalení štebotavej Paris Hilton a fešáka Georgea Clooneyho prichádza ďalšie šokujúce zistenie - krásavica Salma Hayek podľahla šarmu írskeho Casanovu!

Čerstvý párik odhalil svoju vzájomnú náklonnosť na nedávnom udeľovaní Zlatých glóbusov. Colin sa totiž nezdržal a príťažlivú herečku viackrát obdaril nežným prejavom zamilovanosti, a to priamo pred zrakmi zvedavých divákov.

Že išlo o viac než len kamarátske gestá priamo potvrdil aj jeden z očitých svedkov zo spomínaného galavečera: "Colin držal jej tvár a niekoľkokrát ju pobozkal. Bolo to veľmi intímne, nie iba ako medzi priateľmi." Aférka, ktorá medzi hereckou dvojicou vznikla, však nie je z ich strany prvým pokusom o seriózny vzťah.

Colin bol do Salmy bezhlavo zamilovaný už v roku 2004, kedy ich cesty spojila práca na spoločnom filme s názvom Ask the Dust (Spýtaj sa prachu). Írsky rebel v tom období bohužiaľ bojoval so svojou drogovou závislosťou, kvôli čomu jeho krátka romanca nedopadla zrovna najlepšie a pomerne rýchlo skončila.

Momentálne však Salma svojho najnovšieho frajera vraj úplne zbožňuje. Podľa magazínu National Enquirer je už Colin navyše "čistý", takže ich vzájomnej láske nič nebráni a šance na úspešný partnerský vzťah majú oveľa vyššie.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu